Ξεκινησε η διαθεση των εισιτηριων για την πρεμιερα με τον Αστερα Τριπολης

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε χθες ο Πανθρακικός. Έτσι ήδη από χθες οι φίλαθλοί της ομάδας της πόλης μας έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται από τα γραφεία του Πανθρακικού (οδός Ηροδότου 28 – Κτίριο Β΄) τα εισιτήρια για τον αγώνα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
                                                            
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση θα γίνεται ηλεκτρονικά και από την ιστοσελίδα www.viva.gr.
 
Επίσης, την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στη Θύρα 1 του γηπέδου θα είναι ανοικτά από τις 17:00 το απόγευμα, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν όλους όσους θα θελήσουν να προμηθευτούν εκείνη τη στιγμή εισιτήριο για τον αγώνα.
 
Επισημαίνεται πως με βάση όσα προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος:
• Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό και ονομαστικό.
• Για την έκδοση του εισιτηρίου απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, όπως και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο.
Από τη διοίκηση του Πανθρακικού και με δεδομένο πως για πρώτη φορά θα ισχύσει η διαδικασία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στις θύρες και να έχουν την προσήκουσα υπομονή, καθώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την έκδοση του ονομαστικού ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 

Οι τιμές των εισιτηρίων
 

ΘΥΡΑ 1 (Διάζωμα): τιμή 18 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.
ΘΥΡΑ 2 (Διαζώματα Α, Β, και ΣΤ): τιμή 12 ευρώ και δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 17 ετών.
ΘΥΡΑ VIP: τιμή 30 ευρώ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.