Ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση για το 36ο Πανελληνιο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου Δικηγορικων Συλλογων

Η Οργανωτική Επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς ώστε όλα να είναι στην εντέλεια για τις αποστολές των ομάδων

Το 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή από την 1 έως τις 11 Ιουλίου και αποτελεί ένα μεγάλο «στοίχημα» για όλους. Βέβαια στο μυαλό των διοργανωτών τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά κατά την ανάληψη της διοργάνωσης, καθώς τότε ο κορωνοϊός δεν υπήρχε καν σαν σκέψη, ωστόσο η αγάπη και το μεράκι τους για τον τόπο τους ώθησε στο να βρουν λύση στα προβλήματα.

Έτσι λοιπόν η σέντρα θα γίνει την 1η Ιουλίου σε διάφορα γήπεδα του Δήμου Κομοτηνής με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται το προσεχές διάστημα. Παράλληλα έχει διαμορφωθεί ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα επισκέψεων και δράσεων για τους συμμετέχοντες και τις οικογένειες τους ώστε να γνωρίσουν τη Ροδόπη και να αποτελέσουν πρεσβευτές της στο πανελλήνιο.

Τέτοιες διοργανώσεις αξίζουν στήριξης από τους τοπικούς φορείς καθώς εκτός από το ότι θα δώσουν μία αγοραστική ώθηση και κινητικότητα στην αγορά της περιοχής, δυνητικά θα μπορέσουν με μία καλή κουβέντα να πείσουν και άλλους να επισκεφτούν την περιοχή μας.

Για τον λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος δουλεύει σκληρά ώστε να μην λείψει τίποτα και όλα να κυλήσουν ομαλά, έχοντας μάλιστα πολλά εναλλακτικά πλάνα εφόσον δημιουργηθούν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καθώς δυστυχώς οι συνθήκες που διανύουμε δεν είναι και οι ιδανικές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.