Ξεκινα προπονητικη καριερα στην Ολυμπιαδα Κομοτηνης ο Κωστας Μπανιωτης

Αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδιασμού και επιβλέπων όλων των αλτικών αγωνισμάτων του συλλόγου

Μετά από μία σπουδαία καριέρα ως αθλητής ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις στο κομμάτι της προπονητικής για τον Κώστα Μπανιώτη. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης των τελευταίων 15 χρόνων και ένας από τους κορυφαίους Θρακιώτες αθλητές όλων των εποχών, αποφάσισε να ξεκινήσει προπονητική καριέρα, όπως είχε προαναγγείλει σε παλιότερες συνεντεύξεις.

Εχοντας πλέον επιστρέψει στην Κομοτηνή, αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδιασμού και επιβλέπων όλων των αλτικών αγωνισμάτων της ακαδημίας στίβου της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, του συλλόγου στον οποίο ανδρώθηκε και τον οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια που έκανε υψηλό αθλητισμό παρά τις προτάσεις που είχε.

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Κομοτηνής έχει ως εξής: Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Μπανιώτης αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδιασμού και επιβλέπων όλων των αλτικών αγωνισμάτων του συλλόγου!!! Το κεφάλαιο του Πρωταθλητισμού κλείνει για να ανοίξει ένα νέο, διαφορετικό. Οι επιτυχίες σου, τα μετάλλια σου σε Παγκόσμιο επίπεδο, το ήθος και η εμπειρία σου μιλούν απο μόνα τους. Τυχεροί οι αθλητές που θα έχουν την τύχη να σε έχουν δίπλα τους. Η Κομοτηνή ανεβάζει το επίπεδο όλου του στίβου μαζί σου! Κώστα καλώς ήρθες!!

Ο ίδιος ο Κώστας Μπανιώτης ανέφερε σε ανάρτησή του: Με μεγάλη χαρά και πολύ ενθουσιασμό, ανακοινώνω την συνεργασία μου με την Ολυμπιάδα Κομοτηνής, την ομάδα στην οποία βρίσκομαι από μικρό παιδί. Με πλήρως οργανωμένα τμήματα από μικρές ηλικίες, ευελπιστώ μέσα από αυτήν την συνεργασία, να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.