Ξανθη – Παναχαικη 4-0: Με φορα για τα Play-off

Και τώρα τα Play-Off με φόντο την Super League

Στην δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Super League 2 τερμάτισε η Ξάνθη επικρατώντας 4-0 της Παναχαϊκής, δείχνοντας πως είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη των Play Off.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Βόλτερς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καπνίδης, έκανε με καρφωτή κεφαλιά το 1-0 για την Ξάνθη. Στο 49ο λεπτό οι παίκτες της Ξάνθης παραβίασαν για δεύτερη φορά την εστία της Παναχαϊκής, όταν Μικελτάτζε διεκδίκησε τη μπάλα από τον Αργυρόπουλο που δεν έκανε καλό κοντρόλ, από την κόντρα η μπάλα κατέληξε στον Τάτο και εκείνος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερή γωνία του Κολοβούρη για το 2-0.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, ήρθε το 3-0 για την Ξάνθη, όταν μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Τάτος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κολοβούρη. Στην επαναφορά ο Καπνίδης βρέθηκε στο σωστό σημείο και έγραψε εύκολα το 3-0. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 83ο λεπτό έγραψαν το 4-0, όταν μετά από λάθος της άμυνας της Παναχαϊκής οι παίκτες της Ξάνθης έκλεψα την μπάλα και ο Μικελτάτζε την έστειλε στα δίχτυα.

Ξάνθη (Τεννές): Ιτζό, Τ. Παπάζογλου (78′ Παντελιάδης), Μικελτάντζε, Τάτος (61′ Θυμιάνης), Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης (61′ Τζούρμαν), Σιατραβάνης, Δημούτσος (71′ Τεσίγια), Μπιλάντε, Κάπνιδης (71′ Θ. Παπάζογλου).

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης (71′ Τσερούτι), Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους (60′ Μπάτροβιτς), Μουστακόπουλος (30′ λ.τ Αργυρόπουλος), Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς (60′ Σταματόπουλος), Μασούρας (71′ Κόκκας).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.