Ξανθη – Εργοτελης 0-1: Τασεις αυτοκτονιας απο τους Θρακιωτες

Ο Εργοτέλης έκανε το 4 στα 4 στα Play Off και στέρησε από την Ξάνθη την δυνατότητα να κρατάει την τύχη στα χέρια της

Την ευκαιρία να κρατάει την τύχη στα χέρια της σχετικά με την κατάκτηση της 1ης θέσης και της ανόδου στην Superleague έχασε ο ΑΟ Ξάνθης, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από τον πολύ φορμαρισμένο και νεανικό Εργοτέλη.

Ο Τσέλιος χάρισε πολύτιμη νίκη στον Εργοτέλη που μπήκε γερά στο κόλπο της ανόδου, βγάζοντας νοκ άουτ την Ξάνθη.

 «Χρυσός» σκόρερ για τους Κρητικούς ήταν ο Τσέλιος ο οποίος με το απίθανο γκολ που σημείωσε στο 49΄ χάρισε στην ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη τη νίκη «χρυσάφι». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καπνίδης είχε δοκάρι στο 69′ με τους γηπεδούχους να «σφυροκοπούν» την αντίπαλη εστία αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Πλέον Ιωνικός και Λεβαδειακός μοιράζονται την κορυφή με 50 βαθμούς ενώ Ξάνθη και Εργοτέλης συγκατοικούν στην 3η θέση με 48 βαθμούς. Την Τετάρτη η Ξάνθη υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Ιωνικός τον Εργοτέλη.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε (78′ Βόλτερς), Τάτος, Πέτροβιτς (53′ Καπνίδης), Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν (53′ Σιατραβάνης), Έμπερτ, Παντελιάδης (59′ Ντίνας), Θυμιάνης (53′ Δημούτσος)

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Σερβιλάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος (66′ Κοκκίνης), Μπουτσάκης (46′ Αμπντουλαχί), Μανουσάκης (78′ Κωστανάσιος), Κόνραντ (61′ Πατρινός)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.