Volley League: Εντος με Συρο η Α.Ε.Κ με το βλεμμα στα…playout!

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής
Με την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Volley League, με την ΑΕ Κομοτηνής να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου με στόχο τη νίκη που θα ωθήσει κυρίως ψυχολογικά την ομάδα του Ηλία Κρεούζη ενόψει των Playout που πλησιάζουν.
 
Οι κιτρινόμαυροι έχουν συμβιβαστεί εδώ και καιρό με την ιδέα της συμμετοχής τους στα play out και οι εναπομείναντες αγωνιστικές θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή της ΑΕΚ να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές.
 
Πολύ δύσκολη δοκιμασία στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης,  που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα οδηγηθεί και αυτός στα play out.
 
Από τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής αναμφισβήτητα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στο “Μελίνα Μερκούρη” εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά, ενώ την Δευτέρα το πρόγραμμα της αγωνιστικής “κλείνει” με τoν αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.
 
Σάββατο 23 Μαρτίου 2019
Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ Sport)
Διαιτητές: Θεμελής, Βουδούρης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Τόλιος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.
2o Λύκειο Κομοτηνής 17.00: Μ.Γ.Σ. Α.Ε.Κομοτηνής – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Αβραμίδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος, Γραμματεία: Μιχαλιτσούδη.
Μετς, Αθήνα 19.30: Α.Ε.Κ. – Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κατερλή, Γεωργιάδης, Γραμματεία: Καλιγέρη.
 
Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019
Πανελληνίου Γ.Σ. 16.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Mυλωνάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Bασιλειάδης, Επόπτες: Νικάκης, Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.
Μίκρας 17.30: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός (ΕΡΤ2)
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Κάλλης Εμ., Επόπτες: Ανθυμίδης, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.