Βημα προκρισης εκανε η Δοξα Προσκυνητων!

Δόξα Προσκυνητών - Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-1 (+Gallery)

Το μεσημέρι της Τετάρτης  πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με τους γηπεδούχους να παίρνουν πλεονέκτημα πρόκρισης νικώντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.
 
Η ομάδα του Ιάσμου μπήκε εμφανώς καλύτερα από τους γηπεδούχους στην αναμέτρηση και μόλις στο 15' ο Αντωνιάδης ανατράπηκε εντός της περιοχής με τον διαιτητή Παπαγεωργίου να υποδεικνύει την άσπρη βούλα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπερτράν Ρομπέρ που ευστόχησε για το 0-1.
Μετά το 0-1 η Δόξα φάνηκε να αφυπνίζεται όμως δεν απείλησε σημαντικά την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και γρήγορα έφτασαν στην ισοφάριση, όταν στο 53' ο Σιχλιμοίρης με κοντινό πλασέ ισοφάρησε σε 1-1 έπειτα από όμορφο γύρισμα του Δραγανίδη.
Στην συνέχεια η Δόξα κυριάρχησε στην μεσαία γραμμή και στο 62', έπειτα από κάθετη πάσα του Τρίχα, ο Σιχλιμοίρης με πρόσωπο στην εστία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παπουτσίδη.
Τρία λεπτά αργότερα η Δόξα έφτασε στην ανατροπή με τον Δραγανίδη να δίνει έξυπνη κάθετη πάσα στον Σιχλιμοίρη που δεν λάθεψε  απέναντι στον τερματοφύλακα του Μέγα και έκανε το 2-1 για την ομάδα του.
Στην συνέχεια η Δόξα πίεσε και για τρίτο γκολ χωρίς όμως επιτυχία.
 
Πλέον οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στις 14 Φεβρουαρίου προκειμένου να δούμε ποια από τις δύο θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου.
Να σημειωθεί στο δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης καθώς νίκησε με 0-2 την Δόξα Γρατινής στο γήπεδο του Κάλχα και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του θεσμού.

Το ρολόι του αγώνα:
13' Εκτέλεση φάουλ από τον Ρομπέρ με τον Νικολίτσα να μπλοκάρει εύκολα.
15' Ο Αντωνιάδης μπαίνει ωραία στην περιοχή της Δόξας από τα δεξιά με τον Σιχλιμοίρη να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Παπαγεωργίου να υποδεικνύει πέναλτι.
16' ΓΚΟΛ.Ο Μπερτράν Ρομπέρ εκτελεί εύστοχα για το 0-1.
41' Ο Σιχλιμοίρης επιχειρεί σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
52' Εκτέλεση φάουλ του Τρίχα με τον Παπουτσίδη να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
53' ΓΚΟΛ.Ο Τρίχας ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ με αποδέκτη τον Δραγανίδη που από το δεύτερο δοκάρι θα “πιάσει” το σουτ με τον Παπουτσίδη να αποκρούει με τα πόδια όμως την μπάλα να επιστρέφει στον ίδιο και με ωραίο γύρισμα να “βρίσκει” τον Σιχλιμοίρη που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.
62' Κάθετη πάσα του Τρίχα στον Σιχλιμοίρη που μέσα από την περιοχή θα κάνει δυνατό σουτ με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
65' ΓΚΟΛ. Ακόμη μία κάθετη από τον Δραγανίδη προς τον Σιχλιμοίρη που απέναντι από τον Παπουτσίδη δεν θα αστοχήσει βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του(2-1).
70' Δυνατό σουτ του Γιαννακιτσίδη με τον Νικολίτσα να αποκρούει χαμηλά στέλνοντας την μπάλα πλάγια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας(55' Κελεσίδης), Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας(84' Ζήνωνος), Βελή Μεμέτ(75' Κρεμμύδας), Φαρμάκης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος(87' Γιαννακίδης), Δραγανίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου(Ανέστης Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσείν, Λειβαδιώτης, Κλής, Παπαρούνας(87' Μυλωνάς), Ρόμπερτ, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, ΧουσεΪν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.