Βασιλης Χαριτοπουλος: «Να αφησουμε το στιγμα μας στην κατηγορια»

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του τέθηκαν όλοι στη διάθεση του παρότι είναι από άλλες περιοχές της Ελλάδος

Σαν μία μικρή επιστροφή στην κανονικότητα θεώρησε την 1η Μαρτίου ο έμπειρος τεχνικός της Ελπίδας Σαπών Βασίλης Χαριτόπουλος, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος από την επιστροφή στην αγαπημένη του συνήθεια.

«Πρόκειται για μία ευχάριστη εξέλιξη, που θα βοηθήσει στην ψυχική και σωματική υγεία» επισήμανε ο τεχνικός της Ελπίδας τονίζοντας πως στους ποδοσφαιριστές του είναι ένα κίνητρο η επιστροφή στη δράση και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως επέστρεψαν παρότι δεν έχουν δια ζώσης μαθήματα στις σχολές τους.

Σχετικά με τη συνέχιση του πρωταθλήματος, ο Βασίλης Χαριτόπουλος δεν έχει πλήρη εικόνα ως προς τη μορφή και την έκταση του. «Πιθανόν να ξεκινήσουμε στις 28 Μαρτίου χωρίς να είναι τίποτα οριστικό» επισήμανε ενώ όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει ποια θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας τόνισε πως «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Η φιλοσοφία μας είναι μία: Νίκη σε κάθε αγώνα».

Σχετικά με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ο τεχνικός της Ελπίδας επισήμανε πως η ομάδα απέκτησε δύο έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές (Τοπάλι, Πασχάλης) ενώ δεν έκρυψε πως αν υπάρχει το περιθώριο για περεταίρω ενίσχυση θα είναι ακόμα καλύτερα «ώστε να παρουσιαστούμε ως μία ομάδα που θα αφήσει το στίγμα και να μην είμαστε το εύκολο θύμα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.