Βαρια σκια πανω απο το ΠΑΟΚ-Προμηθεας με αντικτυπο στην «επισημη αγαπημενη»

Υπόνοιες για τη μη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από πλευράς Προμηθέα και «μύλος» για άλλη μια φορά η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

Μπορεί στην Ευρώπη ακόμα και στην περίοδο του κορωνοϊού, τα εγχώρια κύπελλα να είχαν γιορτινή ατμόσφαιρα και να αποτέλεσαν ωδή για την ανάπτυξη του μπάσκετ, δυστυχώς όμως στην Ελλάδα για άλλη μια φορά είχαμε ένα τερατούργημα για διοργάνωση ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν οι υπόνοιες για παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από πλευράς Προμηθέα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στο παρκέ ο ΠΑΟΚ λύγισε στην παράταση και στις λεπτομέρειες του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Προμηθέας. Ωστόσο το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα που έγινε την Παρασκευή όχι μόνο συνεχίζεται αλλά παίρνει και απρόσμενες προεκτάσεις.

Η έντονη αντίδραση της ΑΕΚ και η απόφαση της να μην συμμετέχουν οι τρεις διεθνείς της στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, ήταν απόρροια της απόφασης να μην συμμετέχουν σε αυτούς οι παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική αλλά το θέμα άρχισε από αλλού.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα βάσει της οποίας οι Πατρινοί είχαν λάβει γνώση για τα θετικά δείγματα κορωνοϊού πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι έντονη. Γι' αυτό άλλωστε τα δύο μέλη του σταφ που είναι θετικά στον κορωνοϊό δεν εμφανίστηκαν στο «παλατάκι», κάτι που δεν έγινε όμως με τον αθλητή, πάντα σύμφωνα με τη ίδια φημολογία, στην οποία πάτησε η ΑΕΚ, η οποία μάλιστα είχε φοβερά παράπονα από την διαιτητική αντιμετώπιση απέναντι στο Λαύριο. Το βράδυ της Κυριακής τελικώς το θέμα οδηγήθηκε προς εκτόνωση καθώς οι Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης και Μωραϊτης θα είναι κανονικά στην αποστολή της Εθνικής για τη Ρίγα, αφού πρώτα εξεταστούν από τον γιατρό της ομάδας. Πρόκειται για μια εξέλιξη θετική, αφού πρυτάνευσε η λογική και οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ θα είναι παρόντες ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι υπήρχε επαφή Αγγελόπουλου-Τσαγκρώνη, για να λυθεί το θέμα.

Οι δύο «Δικέφαλοι» σύμφωνα με το Sport-fm.gr  για την ώρα φέρονται να καταγγέλλουν κάτι τέτοιο ανεπίσημα και συγκεντρώνουν στοιχεία για την υπόθεση, ενώ και η ΕΟΚ φέρεται να δεσμεύτηκε πως θα ερευνήσει την υπόθεση, για την οποία θα πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για κάτι τόσο σοβαρό. Η ομοσπονδία λέγεται πως αν χρειαστεί θα ζητήσει και παρέμβαση εισαγγελέα για να ρίξει φως στην υπόθεση.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.