«Βαλε ΤΕΡΜΑ στη βια», «λεμε ΟΧΙ στο ρατσισμο»

Επίσκεψη σε σχολεία της Κομοτηνής σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ από τον Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο το πρωί της Πέμπτης σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ επισκέφθηκε το 1ο και το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να ενισχυθεί με τον τρόπο αυτό η πανελλήνια εκστρατεία του ΠΣΑΠ κατά του ρατσισμού, της βίας και του ντόπινγκ, με στόχο τη διαμόρφωση του μελλοντικού αθλητή και φιλάθλου και να επεκταθούν στην πόλη μας τα μηνύματα που επιδιώκει να περάσει.
 
Αρχικά, στις 08.30 το πρωί η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, που αποτελούνταν από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Σάκη Δημόπουλο, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Λαζανά, τον γενικό γραμματέα Κώστα Πούλιο και τον ταμία Σταμάτη Συρίγο, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Αντώνη Λαδάκη, Δημήτρη Χασομέρη, Στέλιο Ηλιάδη, Γιάννη Ποτουρίδη, Θανάση Παπαγεωργίου και Μαυρουδή Μπουγαΐδη βρέθηκαν αρχικά στο 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής. Λίγο αργότερα, στις 11.30 οι άνθρωποι του ΠΣΑΠ με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Φαρμάκη, Στέργιο Πότση, Γιώργο Μιχαηλίδη, Στέφανο Παπαρούνα και Γιώργο Τζελέπη από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού μετέβησαν στο 1ο ΓΕΛ Κομοτηνής.
 
Και στα δύο σχολεία οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών ενώ διανεμήθηκαν από τον ΠΣΑΠ δωρεάν ενημερωτικό και αθλητικό υλικό, όπως μπάλες ποδοσφαίρου, διχτάκια αλλά και βραχιολάκια με κεντρικά συνθήματα της εκστρατείας του ΠΣΑΠ, «βάλε ΤΕΡΜΑ στη βία», «λέμε ΟΧΙ στο ρατσισμό» και «Γίνε Δότης Μυελού Των Οστών».
 
Να υπενθυμίσουμε, όπως έχει ανακοινωθεί από τη Super League, η 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ θα είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά της Βίας, στο πλαίσιο της κοινής πρωτοβουλίας της διοργανώτριας αρχής και της ΠΣΑΠ για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του ρατσισμού και της Βίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.