Β Εθνικη: Ηττα στο φιναλε για τον ΓΑΣ Κομοτηνη

Κοίταξε στα μάτια μέχρι το φινάλε τον Μακεδονικό – «Μελανό» σημείο ο τραυματισμός του Βασίλη Καρκατσέλη

Την ήττα με 71-64 μέσα στον Μακεδονικό γνώρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής σε ένα παιχνίδι στο οποίο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν μπροστά οι «Κυανέρυθροι».

Οι παίκτες του Τάκη Φωτεινάκη ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο για ακόμα μια φορά μίλησε η εμπειρία των γηπεδούχων και με επί μέρους 25-13 στη τελευταία περίοδο έφτασε δύσκολα στο ροζ φύλλο αγώνα. Με μπροστάρη τον Γιώργο Φλιάτη και με τον Νίκο Αζίζη να πετυχαίνει καθοριστικούς πόντους στο δρόμο της ανατροπής, ο Μακεδονικός πήρε κεφάλι στο σκορ στα πέντε τελευταία λεπτά και έφτασε σε μια πολυπόθητη νίκη, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Πρώτοι σκόρερ για τον ΓΑΣ οι Ναλμπάντης και Κάλτσος με 11 πόντους και ένα τρίποντο αμφότεροι, ενώ από 15 είχαν οι Αζίζης και Φλιάτης για τους γηπεδούχους.

Την αναμέτρηση στιγμάτισε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του παίκτη των φιλοξενούμενων, Βασίλη Καρκατσέλη, ο οποίος κατά την διάρκεια μια άμυνας στο δεύτερο δεκάλεπτο έπεσε σφαδάζοντας από τον πόνο, αδυνατώντας τελικά να συνεχίσει στην αναμέτρηση.

Διαιτητές: Ξενικάκης ,Λυγούρας, Καντερές

Δεκάλεπτα: 9-12, 29-30, 46-51, 71-64

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Ντολόπουλος): Δημητριάδης 13 , Ρόπουτης 10(2), Βαρδής, Γκύζης 5(1), Αζίζης 15(2) , Στόλης 2, Φλιάτης Ι. 5(1), Φλιάτης Γ. 15, Γεωργάκης 6.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Φωτεινάκης): Καρκατσέλης 5(1), Μπορμπίδης 1, Ζεκεριέ 7(1), Περρής 7, Κάλτσος 11(1), Γκιουζελίδης 2, Κουτσοβασίλης 8(2), Ναλμπάντης 11(1), Παπανδρεόπουλος, Μαλανδρής 6, Χαλίλ 4.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.