Β Εθνικη: Ηττα στα σημεια για τον ΓΑΣ

Πλήρωσε για άλλη μία αναμέτρηση την επιθετική δυστοκία

Για μία ακόμα αναμέτρηση ο ΓΑΣ Κομοτηνή λύγισε στις λεπτομέρειες από τη ΧΑΝΘ γνωρίζοντας την ήττα με 56-60 για την 27η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Η ομάδα του Τάκη Φωτεινάκη πλήρωσε το άσχημο δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο σημείωσε μόλις 3 πόντους ενώ σε κάθε αντεπίθεση η ΧΑΝΘ έβρισκε πάντα το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι.

Ο ΓΑΣ ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας προβάδισμα 6 πόντων (10-4) με τη ΧΑΝΘ να ισοφαρίζει σε 12-12. Με πρωτεργάτη τον Περρή ο ΓΑΣ πήρε εκ νέου προβάδισμα με 17-12 ολοκληρώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 19-12.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν όμως καταστροφικό με τη ΧΑΝΘ να παίζει πολύ καλή άμυνα, τον Περρή να χρεώνεται με το τρίτο του προσωπικό τέρμα και την έλλειψη ενός έμπειρου πλέι μέικερ να είναι εκ νέου εμφανης.

Έτσι η εικόνα άλλαξε άρδην με τη ΧΑΝΘ να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια με 22-26 ενώ στα μέσα της τρίτης περιόδου πήρε προβάδισμα με διψήφιο αριθμό πόντων (27-38).

Οι παίχτες του ΓΑΣ δεν είπαν όμως την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να μειώσουν με καλάθι και φάουλ του Μαλανδρή στους 4 (39-43 στο 31΄).Η διαφορά όμως ποτέ δεν έπεσε από τους 4 πόντους καθώς η ΧΑΝΘ πάντα έβρισκε τον τρόπο να διατηρεί διαφορά ασφαλείας με πρωτεργάτες τους Ζιάκα και Απαζίδη.

Το τελικό 56-60 διαμορφώθηκε με ένα σουτ του Χαλήλ από τα 6 μέτρα και αφότου ο ΓΑΣ έχασε 2 φορές την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά σε απόσταση μικρότερη των 4 πόντων.

ΓΑΣ Κομοτηνή – ΧΑΝΘ 56-60

Διαιτητές: Δημάδης – Ζαχαριάδης – Νέδογλου

ΓΑΣ Κομοτηνή (Φωτεινάκης): Κιατήπ 3(1), Μπορμπίδης 2, Περρής 13(1), Ζεκιριέ 7(1), Γκιουζελίδης 3, Κουτσοβασίλης, Ναλμπάντης 7(1), Κάλτσος, Μαλανδρής 17(2),, Χαλήλ 4,

ΧΑΝΘ (Κεραμεύς – Κοκκινόπουλος): Μαργαριτόπουλος 3(1), Απαζίδης 17(1), Κυλαντωνίδης 7(1), Ζιάκας 16 (3), Επαμεινώνδας, Ρουκουνάκης, Ιωαννίδης 7, Καραγιάννης, Σαρρής, Χιτικούδης, Παπαπασχάλης 8, Ιωάννου 2

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.