Β΄ Εθνικη Γυναικων: Μεγαλη νικη για τα κοριτσια της Ροδοπης 87

Νέα μεγάλη νίκη για τα κορίτσια της Περιβολοπούλου

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Ροδόπη 87 στον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης που προηγήθηκε, επικρατώντας με 2-0 της Πανσερραϊκής. Με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στις γηπεδούχους μέχρι το 60′ που άνοιξε το σκορ η ομάδα της Κομοτηνής, το τελικό 2-0 είναι δίκαιο σκορ και προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς στην βαθμολογία.

Οι παίκτριες της Βίκης Περιβολοπούλου ήταν κυρίαρχες στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και αν η Σοφία Ηλιάδη ήταν πιο προσεκτική στις κάθετες πάσες τής το σκορ ίσως είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις. Το επιθετικό δίδυμο της ομάδας βρήκε και πάλι δίχτυα… με την Μπαμπαλή να ανοίγει το σκορ στο 60′ και την Πατεράκη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα της νίκης στο 78’!

Η φιλότιμη ομάδα της Πανσερραϊκής κράτησε ένα ημίχρονο το σκορ στο μηδέν… Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξε την συνεχόμενη πίεση των γηπεδούχων που βομβάρδιζαν την αντίπαλη εστία και αν δεν υπήρχε η έμπειρη τερματοφύλακας Στέλλα Μανιάκα οι γηπεδούχες θα πετύχαιναν και άλλα τέρματα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη και ιδιαίτερα στο β΄ μέρος από το 60’ μέχρι και το 80’ κυριάρχησε στο γήπεδο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά το σκορ έμεινε στο 2-0 με τα γκολ των Μπαμπαλή και Πατεράκη.

Στο 60’ με μια όμορφη κάθετη μακρινή μπαλιά η Καλαμπούκα πέρασε στην Μπαμπαλή που τα «έβαλε» με όλη την άμυνα της Πανσερραϊκής, έφυγε μπροστά και πλάσαρε την τερματοφύλακα για το 1-0! Στο 78΄ και αφού είχε χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει η Πατεράκη πέτυχε ένα εύκολο γκολ με πλασέ για το 2-0! Όμως την όλη προσπάθεια ξεκίνησε η Σακκά που πέρασε αρκετές φιλοξενούμενες παίκτριες μπήκε στην περιοχή σούταρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στο γυρισμό της έξω από την περιοχή και πλάγια η Μπαμπαλή έβγαλε πάσα στην Πατεράκη που σκόραρε!

Διαιτητής: Καραλευθέρη, Βοηθοί: Κρυσταλλίδου – Ασικίδου (ΕΠΣ Ξάνθης)

ΑΠΣ Ροδόπη 87 (Ευριδίκη Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη. Σακκά, Ηλιάδη (c), Τράκα, Ραϊνάκη, Καραντζίκου, Γονατά (87’ Κουρλού), Μπαμπαλή, Πατεράκη (89’ Σεβδυνίδου), Καλαμπούκα, Δαληδάνου (85’ ΕμινέΝουρ).

Πανσερραϊκη (Αναστάσιος Αποστολόπουλος): Μανιάκα (Τ), Τιλσίζογλου, Νικολαΐδου, Χαραλάμπους, Γεωργιάδου(C), Μπουσδούκου (83’ Χαλάτση), Αξιαρλή, Αρβανιτίδου (46’ Παυλίδου Κων.), Στυλιανού, Φεφλέ (72’ Χρυσομέρη), Σταμπολίδου ( 64’ Παυλίδου Θ.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.