Τριημερο υπερθεαμα πολεμικων τεχνων απο την «Απω Ανατολη» στο κλειστο

Το ρεκορ Guinness για «τα περισσότερα κοψίματα στόχων με σπαθί σε ένα λεπτό» θα προσπαθήσει να σπάσει ο Άγης Βεσεξίδης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πολεμικών Τεχνών ‘’Άπω Ανατολή’’ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διοργανώσει το ετήσιο Σεμινάριο-Πρωτάθλημα του Συνδέσμου που θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο της Κομοτηνής στις 24,25 και 26 Ιουνίου του 2016.
 
Η Διοργάνωση θα περιέχει σεμινάριο, με εκπαίδευση και παρουσίαση διαφόρων πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων, με συνολικά 9 εκπαιδευτικές ώρες και κύρια εκπαίδευση, στο Daito Ryu Aiki Jujutsu (Τεχνική μάχης των Σαμουράι). Επίσης θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις επιδείξεων από όλες τις σχολές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση και όπως κάθε χρόνο, την τελευταία μέρα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Nunchaku της ‘’Άπω Ανατολής’’ με συμμετοχές συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
 
Η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης φέτος θα είναι η προσπάθεια κατάρριψης ενός παγκοσμίου ρεκόρ Guinness από τον εθνικό εκπαιδευτή κ. Άγης Βεσεξίδη. Το ρεκόρ θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο θερινό θέατρο Κομοτηνής στις 8 το απόγευμα και θα είναι «Τα περισσότερα κοψίματα στόχων με σπαθί σε ένα λεπτό».
 
Info
Είσοδος ελεύθερη
Για συμμετοχές στη διοργάνωση ή πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6982181433.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.