Τον Μακεδονικο υποδεχεται η ΑΕ Κομοτηνης• δυσκολη «εξοδος» στη Χαλκηδονα για τον ΓΑΣ

18η Αγωνιστική Γ΄Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ

Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης λόγω της αποκριάς οι ομάδες  του 4ου ομίλου της Γ΄εθνικής μπάσκετ επιστρέφουν στα παρκέ για την 18η αγωνιστική. 

ΑΕ Κομοτηνής – Μακεδονικός 

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης την Κυριακή η ΑΕ Κομοτηνής θα υποδεχθεί τον Μακεδονικό με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αγωνιστικά παρά την διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής  είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως φάνηκε και από το φιλικό της Τετάρτης με την Ασπίδα Ξάνθης που ήρθε ισόπαλη 65-65.
 
Ο προπονητής Σωτήρης Κοκκινόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με απουσίες και θα έχει όλους τους παίχτες του ετοιμοπόλεμους.
 
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρακώστας και Λελούδας.
 
Όπως ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, θέλοντας  να ευχαριστήσει τους φίλους της για τη στήριξη που της παρέχουν,  θα προσφέρει ως δώρο μια φανέλα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς από την Βαλένθια σε λαχειοφόρο αγορά  η κλήρωση της οποίας θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης.  Η τιμή του κάθε λαχνού είναι 1 ευρώ  και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς στην είσοδο του γηπέδου. 

Χαλκηδόνα- ΓΑΣ Κομοτηνή 

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Χαλκηδόνα  με τον Νεοκλή Λεμονίδη να μην αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με απουσίες.
 
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χατζηχαρίσης και Ντόγκας. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής 

ΑΕ  Κομοτηνής-Μακεδονικός
Αγία Βαρβάρα-Αστέρας Καβάλας
Χαλκηδόνα- ΓΑΣ Κομοτηνή
Μαντουλίδης-Νεάπολη
Ίκαροι Σερρών-Παναθλητικός
Νέα Μουδανιά-Ιωνικός Ιωνίας
Ζέφυρος-Ορφέας Νέου Σκοπού 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.