Το τριτο ημιχρονο της αναμετρησης του ΓΑΣ Κομοτηνη με τον Λευκιππο Ξανθης

Όλα όσα δήλωσαν Νεοκλής Λεμονίδης και Αλέξανδρος Σιγκούνας

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν μετά τη νίκη επί του Λεύκιππου Ξάνθης ο Νεοκλής Λεμονίδης και Αλέξανδρος Σιγκούνας. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας μοίραζε συγχαρητήρια για τη νίκη και την είσοδο στην εξάδα ενώ ο πολύπειρος αθλητής του ΓΑΣ τόνισε πως η δύναμη της ομάδας ξεπέρασε όλα τα προβλήματα τραυματισμών.

Όλα όσα δήλωσε ο Νεοκλής Λεμονίδης:  «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη. Είχαμε 3 τραυματίες που έπαιξαν και 2 αρρώστους, ωστόσο όλοι έδωσαν την ψυχή τους για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στον Coach Ζαφειρούδη για τη δουλειά που έχει κάνει και την πορεία γιατί εμείς και αυτοί θεωρούμασταν φαβορί για υποβιβασμό αλλά τους διαψεύσαμε.

Θέλουμε να βγούμε ή 3οι ή 4οι για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα Play Off. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι με τον Μακεδονικό και μετά θα δώσουμε την ψυχή μας με τη ΧΑΝΘ. Στα Play Off θα κυνηγήσουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο και όπου μας βγάλει».

Όλα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας: «Έχουνε μείνει δύο παιχνίδια και μετά στα Play Off όλα μπορούν να γίνουν. Από τη στιγμή που είμαστε εκεί, δεν ξέρεις ποτέ που μπορείς να φτάσεις. Αν η ομάδα παίζει με τον ίδιο ζήλο και θέληση για να καλύπτει τα κενά των τραυματισμών, τότε μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και παράλληλα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Είναι δύσκολο για κάθε αθλητή να παίζει τραυματίας αλλά η ομάδα είναι πιο ψηλά από όλους και ελπίζω πως θα αφήσουμε τα προβλήματα στην άκρη για να κάνουμε ένα δυνατό φινάλε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.