Το τεταρτο σετ της αναμετρησης ΑΕ Κομοτηνης – Ελπις Αμπελοκηπων

Ικανοποιημένοι από τη νίκη και την εμφάνιση Σταύρος Καβαρατζής και Αναστάσιος Ματθαίος

Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και τη νίκη παρουσιάστηκαν μετά το τέλος της νικηφόρας για την ΑΕ Κομοτηνής αναμέτρησης κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Καβαρατζής και ο πασαδόρος Αναστάσιος Ματθαίος.

Σταύρος Καβαρατζής: «Στόχος μας να παίζουμε όμορφο βόλεϊ και τα αποτελέσματα θα έρθουν»

Ο νέος προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Σταύρος Καβαρατζής δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση, το πάθος και το αποτέλεσμα! «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη μπροστά στο κοινό μας. Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τα νέα παιδιά μαζί με το κράμα παλιότερων. Είχαμε απέναντι μία έμπειρη ομάδα με έναν πολύπειρο προπονητή. Ο κόσμος μας ενθάρρυνε και νομίζω πως ευχαριστηθήκαμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, κρατάμε τους 3 βαθμούς και τις σωστές μας ενέργειες και διορθώνουμε τα λάθη μας. Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και τα αποτελέσματα θα έρθουν» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής.

Αναστάσιος Ματθαίος: «Είχαμε συγκέντρωση και πήραμε δίκαια τη νίκη»

Ο νέος πασαδόρος της ΑΕ Κομοτηνής Αναστάσιος Ματθαίος παρουσιάστηκε προσγειωμένος μετά τη σημαντική νίκη της ομάδας και στάθηκε στη συγκέντρωση που είχαν οι συναθλητές του. «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό. Είχαμε συγκέντρωση και ήρθε δίκαια το αποτέλεσμα. Είναι ανανεωμένη η ομάδα και έχουμε φοιτητές που ήρθαν να βελτιωθούν. Στόχος μας να παίξουμε όμορφο βόλεϊ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται» ήταν τα λόγια του αθλητή της ΑΕ Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.