Το πρωταθλημα εχει παρει…”φωτια”!

Σημαντικά ματς σε Κόσμιο και Σάπες

Με την 21η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, η οποία προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα με τους αγώνες σε Κόσμιο και Σάπες να συγκεντρώνουν όλα τα «φώτα» πάνω τους.
 
Μετά τη νίκη με 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου «έπιασε» τους ασπρόμαυρους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σήμερα υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων για να διατηρηθεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως προέρχονται από την ήττα με 2-3 από την Ελπίδα Σαπών δείχνουν ένα πολύ καλό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα και δικαίως βρίσκονται στην 8η θέση με 17 βαθμούς.
 
Στο γήπεδο του Κοσμίου ο τοπικός ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι του Ιάσμου υποδέχεται σήμερα τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων σ' ένα παιχνίδι που προμηνύεται αρκετά ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική των δύο ομάδων. Ο Σπάρτακος προέρχεται από στραβοπάτημα, καθώς ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην Μεσσούνη και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στον σημερινό αγώνα απέναντι στο σύνολο του Σάββα Αϊβάζη.
 
Σπουδαία αναμέτρηση αναμένεται και στις Σάπες καθώς η Ελπίδα υποδέχεται την ομάδα της Δόξας Γρατινής σε μία αναμέτρηση που ενδιαφέρει και τις δύο ομάδες όσον αφορά την κατάταξή τους ενόψει και των play off που ακολουθούν .Η Δόξα Γρατινής επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και πάει στις Σάπες με ανεβασμένη ψυχολογία.
 
Στην έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αγωνίζεται η πολύ φορμαρισμένη ομάδα της Δόξας Σώστη που διανύει καταπληκτική περίοδο και θέλει να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Δόξα προέρχεται από την εμφατική νίκη με 5-0 απέναντι στην Στρύμη με τον Μάρτιν Γκεοργκίεφ να πραγματοποιεί έξοχο ντεμπούτο, πετυχαίνοντας δύο τέρματα.
 
Μετά το 1-1 κόντρα στον Κομψάτο Πολυάνθου εξανεμίστηκαν οι πιθανότητες που είχε ο Ορφέας Ξυλαγανής για την είσοδο στα play off.Σημερινός εκτός έδρας αντίπαλος είναι η Μεσσούνη που απέσπασε ισοπαλία στην έδρα του Σπάρτακου και το τελευταίο διάστημα δείχνει να «ανεβαίνει».
 
Τέλος ο ουραγός Ορφέας Στρύμης υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω. Οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα η πιο ντεφορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος όμως σίγουρα ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής: 

Γήπεδο Στρύμης: Ορφέας Στρύμης – Κομψάτος Πολυάνθου (Δρακίδης, Καρακασίδης, Κορομπέλης)
Γήπεδο Ρ/Σ ΕΠΣ: ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Δόξα Σώστη (Χαρίτσης, Τζιώτζιος, Μαντζαβέλας)
Γήπεδο (Μεσοχωρίου): ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Ξυλαγανής (Μωραΐτης, Βασιλείου, Ζηλούδης)
Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής (Κακουλίδης, Γκιόσης, Καραγιάννης)
Γήπεδο Κοσμίου: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων (Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Γαρδικιώτης)
Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Αναγέννηση Παγουρίων (Χουσκογλου, Δανδανίδης, Μπαλάφας)

Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 15.00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.