To προγραμμα και οι διαιτητες της 8ης αγωνιστικης στην Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Αναμέτρηση - "τελικός" ανάμεσα σε Πολύανθο και Στρύμη!

Με την 8η αγωνιστική των play off και την 9η των play out συνεχίζεται το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης από το οποίο ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κομψάτο Πολυάνθου και τον Ορφέα Στρύμης καθώς αυτή(η αναμέτρηση) θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει στην κατηγορία.
 
Μετά την πολύτιμη νίκη με 2-0 επί του Σπάρτακου ο ΠΑΟΚ Κοσμίου δείχνει να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Αντίπαλος του για την 8η αγωνιστική είναι η ομάδα της Δόξας Γρατινής, την οποία υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου. Οι γηπεδούχοι, λόγω της αγωνιστικής τους κατάστασης αλλά και του μεγαλύτερου αγωνιστικού κινήτρου που διαθέτουν, μοιάζουν να είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Η ομάδα του κ. Δίγκα μπορεί να έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του τροπαίου όμως η ισοπαλία με 1-1 στο “Απόστολος Σουλιώτης” κόντρα στον Ίασμο δείχνει ότι θα παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους για την κατάκτηση μια καλύτερης βαθμολογικής θέσης.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους φιλοξενείται η Ελπίδα Σαπών, η οποία μετά το άνετο διπλό με 0-3 στην έδρα του Σώστη βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Για την ομάδα του κ. Χαριτόπουλου η νίκη αποτελεί μονόδρομο και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό. Ο Σπάρτακος δεν έχει κάποιο κίνητρο γι’ αυτό το παιχνίδι και η Σαββατιάτικη αναμέτρηση για το σύνολο του κ. Γεμενετζή θα είναι γοήτρου και τίποτα παραπάνω.
 
Η Ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Γρατινή ίσως αποβεί μοιραία για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Λίγες μονάχα μέρες μετά την παραίτηση του Ανέστη Σπυριάδη, η ομάδα καλείται να αφήσει, τα όποια προβλήματα έχει πίσω της και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Βέβαια η αποστολή αυτή μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς απέναντι του θα είναι η Δόξα Σώστη,  μια πολύ σκληρή ομάδα που έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στους “γαλανόλευκους”. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει στο -4 από την κορυφή και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους για τον τίτλο.
 
Για τα play out ο Ορφέας Ξυλαγανής μετά και την άνευ αγώνος νίκη απέναντι στην Μεσσούνη “κλείδωσε” και μαθηματικά την κατάληψη της πρώτης θέσης και οι εναπομείνασες αναμετρήσεις θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Η ομάδα του κ. Τσορμπατζόγλου δοκιμάζεται στην έδρα της Αναγέννησης Παγουρίων που μετά το 1-1 στην έδρα της Στρύμης εξασφάλισε και αυτή την παραμονή της στην Α' ΕΠΣ Θράκης. Αναμένεται ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ καθώς οι δύο ομάδες έχουν ήδη πετύχει το στόχο τους και θα είναι πιο απελευθερωμένες.
 
Ματς ζωής και θανάτου διεξάγεται στον Πολύανθο με τον τοπικό Κομψάτο να υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +2 από τους γηπεδούχους και θα πάνε στον Πολύανθο για δύο αποτελέσματα σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που θα κυνηγήσουν μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσουν από αυτή την αγωνιστική την σωτηρία τους (την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται κόντρα στη Μεσσούνη που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα). Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς η αναμέτρηση αυτή έχει τεράστια σημασία και για τις δύο ομάδες και αναμένεται ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας.
 
Τέλος η αναμέτρηση μεταξύ της Μεσσούνης και του ΠΑΟΚ Κομοτηνής δεν θα διεξαχθεί, καθώς η πρώτη έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα πάρει άνευ αγώνος τους τρείς βαθμούς της νίκης με τους ασπρόμαυρους να έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Β' κατηγορία.
 
Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται στις 17:00. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές σε play off και play out: 

Σπάρτακος Αγ.Θεοδώρων – Ελπίς Σαπών (Xαμαλίδης, Μωραΐτης, Δανδανίδης)
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Γρατινής (Κουμπαράκης, Γκιόσης, Καρακασίδης)
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Σώστη (Χαρίτσης, Καραγιάννης, Ντοσίδης)
Κομψάτος Πολυάνθου – Ορφέας Στρύμης (Δρακίδης, Δημητριάδης, Γιασάρης)
ΑΟ Μεσσούνης – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 0-3 α.α
Αναγέννηση Παγουρίων – Ορφέας Ξυλαγανής ( Χούσκογλου, Παναγιωτίδης, Ντελής)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.