Το περασμα του «Εθνικαρα» απο τα γηπεδα της Κομοτηνης

3 φορές βρέθηκε στην Κομοτηνή ο αγαπημένος φίλαθλος των ελληνικών γηπέδων

Φτωχότερα θα είναι από σήμερα τα ελληνικά γήπεδα, αφού σε ηλικία 87 ετών, η σπουδαιότερη φωνή του, ο «Εθνικάρας», έφυγε από τη ζωή. Ο Γιάννης Μαντζουράνης νοσηλευόταν εδώ και μήνες στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, όμως τελικά δεν άντεξε.

Ο εξαιρετικός αυτός κύριος πίστευε στην Εθνική Ελλάδος και στον Εθνικό Πειραιά. Τον γνωρίσαμε ως «αντίπαλο» στο ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό σε έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα που βρήκε τον Πανθρακικό να επικρατεί με 3-2 ενώ μέχρι το 89΄ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2. Μάλιστα ο φίλαθλος του Εθνικού βραβεύτηκε από την ομάδα της Κομοτηνής πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2011 ο «Εθνικάρας» βρέθηκε ξανά ως αντίπαλος στο ΔΑΚ Κομοτηνής βλέποντας την ομάδα του να ηττάται από τον Πανθρακικό.

Η ομάδα του Πανθρακικού εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του αγαπητού «Εθνικάρα» αναφέροντας τα εξής: «Ήσουν το παράδειγμα πιστότητας και ανιδιοτελούς αγάπης για μια ομάδα. Σε γνωρίσαμε από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Καλό ταξίδι Εθνικάρα… Συνέχισε να φωνάζεις από ψηλά για την αγαπημένη σου ομάδα».

Λίγα χρόνια νωρίτερα ο «Εθνικάρας» βρέθηκε και στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής σε αγώνα βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στην ΑΕ Κομοτηνής και στον Εθνικό Πειραιά, που έληξε με νίκη της αγαπημένης ομάδας με 3-0 και μάλιστα «κοντραριζόταν» σε όλη τη διάρκεια με τον δικό μας τον αξέχαστο «Εθνικάρα», τον Τάκη τον Νικολαϊδη, που δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή.

Επρόκειτο για έναν εξαιρετικό φίλαθλο και όχι οπαδό, αξιαγάπητο σε όλο το Πανελλήνιο. Φίλαθλος, όχι όμως από αυτούς που πάνε στους αγώνες της ομάδας τους μόνο όταν κερδίζει η ομάδα τους.

Καλό ταξίδι «Εθνικάρα»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.