Το πανοραμα της 19ης αγωνιστικης της Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Συνεχίζει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, δεύτερος ο Ίασμος

Το Σάββατο 3 Μαρτίου διεξήχθη η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης με απολογισμό 14 γκολ, μία ισοπαλία, πέντε νίκες φιλοξενούμενων και καμία νίκη γηπεδούχου.
 
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοσμίου φιλοξενήθηκε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, αυτή της Ελπίδας Σαπών, και παρά τις απουσίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα έδειξε πως δεν βρίσκεται άδικα στην πρώτη θέση, καθώς πέρασε με 0-1 από τις Σάπες χάρη σε τέρμα του Νάνου στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Δόξας Σώστη και επικράτησε της Μεσσούνης με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα του Σάκη Καραπάτσιου (21', 73') και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Στο γήπεδο του Σώστη η τοπική Δόξα υποδέχθηκε την Γρατινή και σ’ έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες παρά το πάθος που επέδειξαν δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και η λευκή ισοπαλία ήταν το πλέον δίκαιο αποτέλεσμα.
 
Αγχωτικό διπλό πήρε στην έδρα του Κομψάτου Πολυάνθου ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων χάρη σε τέρμα του Βασιλακάκη στο 90ο λεπτό του αγώνα, χαρίζοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα του, που πλέον βρίσκεται στο -2 από την τρίτη θέση.
 
Στην Στρύμη ο τοπικός Ορφέας παρόλο που προηγήθηκε στο 70' με τέρμα του Αργύρη Χαλβατζή, υπέστη οδυνηρή ήττα χάρη σε τέρματα των: Σαμιώτη (80′), Αραμπατζή (83′), Ιωάννου (90′). Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονταν αυτή τη νίκη για να εξαντλήσουν τις ελπίδες εισόδου στην εξάδα.
 
Τέλος το πιο απρόσμενο αποτέλεσμα της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με την Αναγέννηση Παγουρίων να παίρνει διθυραμβική νίκη επικρατώντας με 1-5 των γηπεδούχων που επέστρεψαν στις κακές εμφανίσεις. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ισοφάρησε σε 1-1 όμως οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και έφυγαν με τους τρείς βαθμούς της νίκης. (28′ Κελεσίδης (πεν)/14′ Τοτονίδης, 31′ Μακρής, 45′ Κοκολάκης, 76′ Κωνσταντής, 90′ Κεφής)
 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

 

Ορφέας Στρύμης – Ορφέας Ξυλαγανής 1-3
Δόξα Σώστη – Δόξα Γρατινής 0-0
Κομψάτος Πολυάνθου – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 0-1
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Αναγέννηση Παγουρίων 1-5
ΑΟ Μεσσούνης – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2
Ελπίδα Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1
 

Η βαθμολογία μετά από 19 αγώνες

 

1 ΠΑΟΚ Κοσμίου 48
2 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 45
3 Δόξα Γρατινής 44
4 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 42
5 Ελπίδα Σαπών 38
6 Δόξα Σώστη 28
7 Ορφέας Ξυλαγανής 20
8 Αναγέννηση Παγουρίων 17
9 ΠΑΟΚ Κομοτηνής 15
10 Κομψάτος Πολυάνθου 9
11 Ορφέας Στρύμης 9
12 ΑΟ Μεσσούνης 9

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.