Το Πανεπιστημιακο Κολυμβητηριο του Δ.Π.Θ. «πολος ελξης» προπονητικων camp

O Ναυτικός Σύλλογος «Παλαίμων» βρέθηκε στην Κομοτηνή για την διεξαγωγή προπονητικού camp μέσα στην περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων

Το Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (Δ.Π.Θ.) επέλεξε ο Ναυτικός Σύλλογος «Παλαίμων» που εδρεύει στην Αθήνα για την διεξαγωγή προπονητικού camp μέσα στην περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων.

Συνοδευόμενα από τους προπονητές τους κ.κ. Καπενή Βασίλη και Αλυφαντή Ρωμανό τα «δελφίνια» του «Παλαίμων» ανέβηκαν από την Αθήνα στην Κομοτηνή και προπονήθηκαν στην 25άρα πισίνα από τις 23 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2021. Ανάμεσά τους και η πρωταθλήτρια Ελλάδας Μάρθα Μάτσα.

Οι προπονήσεις τους συνδυάστηκαν με καταγραφή της τεχνικής τους με υποβρύχιες κάμερες και αξιολόγηση των στροφών τους από το εργαστήριο Υγρού Στίβου του Τ.Ε.Φ.Α.Α.–Σ.Ε.Φ.Α.Α.–Δ.Π.Θ. και τον καθηγητή κ. Γούργουλη Βασίλη.

Η διοίκηση του Ναυτικού Συλλόγου Παλαίμων ευχαριστεί τις πρυτανικές αρχές του Δ.Π.Θ. για τη δυνατότητα χρήσης του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου και τους εργαζόμενους σε αυτό για τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης που τους εξασφάλισαν, καθώς και τον κολυμβητικό σύλλογο Ν.Ε.ΡΟ., και ιδιαίτερα τον προπονητή του κ. Μπεκιάρη Αλέξανδρο, για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που τους παρείχαν.

Ευχή όλων η συνέχιση της συνεργασίας με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. και η καθιέρωση του Πανεπιστημιακού Κολυμβητηρίου του Δ.Π.Θ. ως προορισμό διεξαγωγής προπονητικών camp και κέντρου αξιολόγησης κολυμβητών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.