Το μελλον της Αρσης Βαρων ειναι στην Κομοτηνη!

Βραβεύτηκαν τα "χρυσά" παιδιά της Α.Ε.Κομοτηνής

Το απόγευμα της Κυριακής στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ Α.Ε.Κομοτηνής -ΜΕΝΤ ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μανώλης Δαφτσής, ο Σωφρόνης Παπουής γενικός διευθυντής, ο γιατρός της Α.Ε.Κ. Ευδόκιμος Καραγιώργης και ο ιδιοκτήτης του Mikel Κομοτηνής και χορηγός της ομάδας, Αθανάσιος Σχώρης βράβευσαν δύο πολύ ξεχωριστούς αθλητές του τμήματος της άρσης βαρών.

Τα δύο “χρυσά” παιδιά, ο Χρήστος Τζορτζουκίγιας και η Μαρία Καζαντζιάν, συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών στον Πολύγυρο στις 8-9 και 10 Δεκέμβρη και πραγματικά “σάρωσαν” τα πάντα. Ο μεν Χρήστος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στους παίδες στην κατηγορία των 77 κιλών και η δε Μαρία αναδείχθηκε πρώτη στις κορασίδες, στις νεάνιδες αλλά και στην κατηγορία νέων γυναικών, στην κατηγορία των 48 κιλών.

Έτσι λοιπόν το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου θέλοντας να δείξει εμπράκτως ότι βρίσκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα που τον απαρτίζουν βράβευσε μαζί με τον ιδιοκτήτη του Mikel Κομοτηνής (σ.σ είναι και ο χορηγός του νεαρού αθλητή Χρήστου Τζορτζουκίγια) τα δύο αυτά παιδιά αλλά και τον “αρχιτέκτονα” αυτόυ του επιτεύγματος που δεν είναι άλλος από τον προπονητή του τμήματος της άρση βαρών της Α.Ε.Κ, Χρήστο Νινιό, για την τρομερή προσπάθεια που κατέβαλλαν κάνοντας υπερήφανο όχι μόνο τον σύλλογο που εκπροσωπούν  αλλά και όλη την Θράκη!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.