Το «ευχαριστω» του Ορφεα Ξυλαγανης σε οσους στηριζουν την ομαδα

«Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε και πολλά πράγματα αν δεν υπήρχαν φέτος οι χορηγοί μας, που στηρίζουν εμπράκτως την ομάδα από την αρχή της χρονιάς»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ορφέα Ξυλαγανής μετά τη νίκη απέναντι στην Ελπίδα Σαπών αλλά και τη συνολικά πολύ καλή πορεία του Ορφέα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης που βρίσκει την ομάδα της Ξυλαγανής στην πέμπτη θέση. Με την ανακοίνωση του η διοίκηση του Ορφέα ευχαριστεί τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα σημειώνοντας παράλληλα πως «οι αρωγοί των προσπαθειών της ομάδας θα θέλαμε να γίνουν περισσότεροι ώστε να σηκώσουμε τον πήχη των επιτυχιών ψηλότερα». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορφέα Ξυλαγανής έχει ως εξής:

Η φετινή αισιόδοξη πορεία της ομάδας του Ορφέα Ξυλαγανής, προέκυψε από την αγάπη για την ομάδα, των προπονητών που προσπαθούν για την καλύτερη παρουσία στο γήπεδο , αλλά και των εξαιρετικών παικτών που πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια και δίνουν σε κάθε προπόνηση ή αγώνα τον καλύτερό τους εαυτό με αυταπάρνηση και αυτοθυσία. Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που προσπαθούν για την οργάνωση αυτής της προσπάθειας και δίνουν ένα καθημερινό αγώνα για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Η διοικητική “ομάδα” δεν θα μπορούσε να πετύχει και πολλά πράγματα αν δεν υπήρχαν φέτος οι χορηγοί της, που την στηρίζουν εμπράκτως από την αρχή της χρονιάς.
Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια και να τύχουν της προβολής που τους αξίζει, με το παραπάνω, τους χορηγούς των φετινών επιτυχιών της ομάδας μας.
 
1. Τυροκομικά «Ίσμαρος» και Ζωοτροφές Ι. Δουκίδη και Υιοι και προσωπικά τον Νίκο Δουκίδη για την χορηγία που δίνουν κάθε χρόνο.
2. Την εταιρεία «Νικηφορίδης-Παπαδήμος» που είναι επίσημος φορέας αναγνωρισμένος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και προσφέρει υπηρεσίες για όλους τους αγρότες και από φέτος ενισχύει την ομάδα.
3. Το λογιστικό γραφείο του Τζελέπη Στράτου στην Ξυλαγανή, που προσφέρει λύσεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους στην ευρύτερη περιφέρεια της Ξυλαγανής και από φέτος μπήκε στην ομάδα των χορηγών.
 
Οι αρωγοί των προσπαθειών της ομάδας θα θέλαμε να γίνουν περισσότεροι ώστε να σηκώσουμε τον πήχη των επιτυχιών ψηλότερα. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο όπως είναι ο κανόνας σε κάθε αθλητική προσπάθεια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.