Το «ευχαριστω» του ΑΣ Δημοκριτειο

«Σε αυτούς που βοήθησαν ώστε να καταφέρει η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί μέχρι τέλους»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» στην άκρως επιτυχημένη πορεία του ΑΣ Δημοκρίτειο στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ εξέδωσε η διοίκηση του Συλλόγου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Δημοκρίτειο Κομοτηνής θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ βαθέων όλους αυτούς που βοήθησαν ώστε να καταφέρει αυτή η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί μέχρι τέλους.
 
Ένα  μεγάλο ευχαριστώ:
 
Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και την Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού για όλη την υλική βοήθεια κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Στα ΚΤΕΛ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και τον πρόεδρο κ. Πέτρο Δελιγκιόζη για την άνεση και την ασφάλεια που μας παρείχαν σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.
Στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης xronos.gr , paratiritis-news.gr , thrakisports.gr , rodopisports.gr , sportsaddict.gr , basketa.gr, καθώς και στο Rodopi Channel για την προβολή της ομάδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους των παιδιών της ομάδας να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για τα τεκταινόμενα του μπάσκετ στην ακριτική Ροδόπη.
Στα μαγαζιά ΛΟΥ.ΚΙ , ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ και EL CLASICO για την στήριξή τους σε όλη την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Στη Δημόσια Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής (Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ.)
Σε όλους τους ήρωες, αφανείς ή ορατούς, που με τον τρόπο τους συνεισέφεραν ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
Σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους τους που μας προσέφεραν πάντα την καλύτερη δυνατή φιλοξενία καθώς και τους διαιτητές που σφύριξαν τα παιχνίδια μας.

Kαλό καλοκαίρι σε όλους!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.