Το Badminton της πολης μας ταξιδευει εκτος συνορων

Στο διεθνές τουρνουά Serbian Youth International NOVI SAD 2015 συμμετείχαν οι Κομοτηναίοι αθλητές Κωνσταντίνος Τζεβελεκίδης και Κυριάκος Αποστόλου

Επέστρεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο 3ο διεθνές τουρνουά Serbian Youth International NOVI SAD 2015, που έγινε στην όμορφη πόλη της Σερβίας το Νόβισαντ.
 
Στην αποστολή αυτή συμμετείχαν 18 Έλληνες αθλητές, ανάμεσα τους οι Κομοτηναίοι αθλητές Κωνσταντίνος Τζεβελεκίδης και Κυριακός Αποστόλου αθλητές του «Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ».
 
Οι αγώνες διήρκησαν 3 μέρες από 19 έως τις 21 Ιουνίου και συμμετείχαν αθλητές από 16 χώρες στις κατηγορίες κ9, κ11, κ13, κ15 και κ17.
 
Οι αθλητές μας συνοδεύονταν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θράκης και προπονητή τους Χαράλαμπο Ιορδάνου. Αγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες κ15 και κ17 και έδωσαν από 10 αγώνες σε διάστημα μόνο 3 ημερών, κάνοντας ο Τζεβελεκίδης 1 νίκη στο απλό και μαζί με τον Αποστόλου 1 νίκη στο διπλό.
 
Τα παιδιά είχαν την τύχη να αντιμετωπίσουν παίκτες υψηλού επιπέδου όπως το νούμερο 1 της Ευρώπης στην κ15, τον Σέρβο Μίλιτς και πολλούς άλλους κορυφαίους παίχτες στις χώρες τους.
 
Πολύ σημαντική επίσης πέρα από την όποια αγωνιστική εμπειρία είναι και η πιθανότητα της μελλοντικής συνεργασίας της ομάδας μας με τον κ. Stanimir Boichinov, Βούλγαρο προπονητή μεγάλης εμπειρίας ο οποίος έχει συνεργαστεί με ομοσπονδίες πολλών χωρών και με αθλητές παγκόσμιας κλάσης με έδρα το γειτονικό Χάσκοβο στη Βουλγαρία.
 
Η χρονιά δεν κλείνει όμως εδώ για τον «Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ», αφού το ερχόμενο σαββατοκύριακο αθλητές του συλλόγου θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο open βετεράνων που θα γίνει στην Αθήνα υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας αντιπτέρισης και αφορά αθλητές ηλικίας 35+.
 
Τέλος να σημειωθεί ότι και για τον Ιούλιο θα υπάρξει πρόγραμμα προπονήσεων οι οποίες θα είναι ανοιχτές σε όσους θέλουν να δουν το άθλημα από κοντά και να δοκιμάσουν τη χαρά του παιχνιδιού με το σύλλογό φέτος να έχει παιδιά από 4 έως 54 χρονών, ξεπερνώντας τα 70 άτομα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.