Το 5ο δεκαλεπτο της αναμετρησης ΓΑΣ Κομοτηνη – Φιλιππος Βεροιας

Όλα όσα δήλωσαν Ανδρέας Περρής και Γιώργος Κουτσοβασίλης

Σαν μία κακή παρένθεση αντιμετώπισαν την ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας οι άνθρωποι του ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς τόνισαν πως το παιχνίδι κρίθηκε στην κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στην κάμερα της Lega Tv μίλησαν Γιώργος Κουτσοβασίλης και Ανδρέας Περρής αναλύοντας τους λόγους της ήττας.

Γιώργος Κουτσοβασίλης: «Ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε 53 πόντους σε ένα ημίχρονο στην έδρα μας»

«Το ρόστερ του Φίλιππου αποτελείται από ποιοτικούς παίχτες με υψηλές παραστάσεις αλλά αυτό δεν δικαιολογεί ότι δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο 53 πόντους. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και εμείς πρέπει να έχουμε καλύτερη πνευματική προετοιμασία, καθώς μας προβληματίζει το νωθρό ξεκίνημα στις αναμετρήσεις. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη και να τα διορθώσουμε στη δύσκολη συνέχεια. Η αμυντική επίδοση, ιδιαίτερα του πρώτου ημιχρόνου, σίγουρα πρέπει να διορθωθεί.  Για τη διαιτησία δεν μιλάω, το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία και σίγουρα ότι δεχθήκαμε τόσες τεχνικές ποινές πρέπει να προβληματίσουν τους υπευθύνους. Σίγουρα δεν χάσαμε από τη διαιτησία».

Ανδρέας Περρής: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα»

«Μπήκαμε χωρίς νεύρο, ενέργεια και συγκέντρωση και δεν βγάλαμε την εικόνα που βγάζουμε στην έδρα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τα γυρίσουμε, ωστόσο η ευστοχία των αντιπάλων και κάποια λάθη των διαιτητών δεν μας άφησαν να μπούμε στη διεκδίκηση της αναμέτρησης. Είχαμε παραπάνω από χρόνο να χάσουμε στην έδρα μας αλλά πρέπει να κερδίζουμε παντού».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.