Την Πεμπτη ξεκινουν οι εγγραφες στα τμηματα του ΓΑΣ Κομοτηνη

Από Δευτέρα οι προπονήσεις

Στα «βάσανα» των προπονήσεων θα μπουν από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου οι μικροί και μικρές μασκεμπολίστες του ΓΑΣ Κομοτηνής, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, με το προπονητικό team αποτελούμενο από τους Δήμητρα Δόλωμα, Θανάση Κολεντζαρίδη, Γιώργο Καζάκο, Νεοκλή Λεμονίδη, Μάρω Σεβδυνίδου, Ιφιγένεια Σερμάκη, Γιώργο Σκεμπή να είναι έτοιμο να υποδεχθεί παλιούς και νέους αθλητές.
 
Οι εγγραφές στα τμήματα θα ξεκινούν από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρες 17.00-20.00 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τρίτη χρονιά φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα προσχολικής ηλικίας (baby basket) όπου οι προπονήτριές του συλλόγου Ιφιγένεια Σερμάκη και Μάρω Σεβδυνίδου, συνδυάζοντας το μπάσκετ με την ψυχοκινητική, μαθαίνουν στα παιδάκια δεξιότητες παίζοντας. Φέτος θα λειτουργήσει και τμήμα baby basket στο 2ο Γυμνάσιο. Η καθημερινή αθλητική απασχόληση των παιδιών προσχολικης ηλικίας, συνδυάζει την πολύπλευρη σωματική, κινητική και πνευματική ανάπτυξη με τις πρώτες τεχνικές και κινητικές δεξιότητες στην καλαθοσφαίριση. Στόχοι είναι η καλλιέργεια και η ανάπτυξη αδρών και λεπτών κινήσεων, η σωστή στάση του σώματος, η ισορροπία, ο οπτικοκινητικός και αμφίπλευρος συντονισμός, η χωρική και ακουστική αντίληψη, η συγκέντρωση, η κοινωνικοποίηση, η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης μέσω ενός ευχάριστου και ψυχαγωγικού μαθήματος μπάσκετ. Επιπλέον αναπτύσσονται οι κινητικές δεξιότητες (βάδισμα, τρέξιμο, άλματα, χτύπημα-πέταγμα μπάλας, σουτ), ο ρυθμός και οι βασικές φυσικές ικανότητες (ταχύτητα, ευλυγισία, ευκινησία και επιδεξιότητα).
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Ολυμπία Στογιαννίδου, στο τηλέφωνο 6974826640

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.