Την Πεμπτη ο ΓΑΣ Κομοτηνη μαθαινει το προγραμμα για την σεζον 2021/22

Συμμετέχει στον 4ο όμιλο της Β΄ Εθνικής

Την προσεχή Πέμπτη στις 12:00 ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα μάθει το πρόγραμμα αγώνων καθώς θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για εθνικά πρωταθλήματα και Κύπελλα μπάσκετ με την ομάδα της Κομοτηνής να συμμετέχει στον 4ο όμιλο της Β΄ Εθνικής.

Την προσεχή Πέμπτη (19/8, 12:00) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τα εθνικά πρωταθλήματα (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Κύπελλο Ανδρών, όπου η πιθανότητα να προκύψει πολύ νωρίς κάποιο ντέρμπι είναι μεγάλη. Οι αγώνες της διοργάνωσης θα αρχίσουν την 1η Σεπτεμβρίου και στις 22 του μήνα θα προκύψει η τετράδα των ημιτελικών, που θα γίνουν τον Φεβρουάριο, όπως και ο τελικός.

Συνεπώς είναι πολύ πιθανό να δούμε ντέρμπι νωρίς, καθώς ο Ολυμπιακός που εξασφάλισε την άνοδό του θα μπει νωρίτερα από την πρώτη εξάδα της περασμένης Α1 στον θεσμό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/8) στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΚ, χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf), ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.