«Θρυλικη» συναντηση στο κλειστο γυμναστηριο Κομοτηνης

Γιάννης Χασλαμαϊδης και Στέλιος Κεμανετζής θυμήθηκαν τις χρυσές εποχές του βόλεϊ

Δύο «Θρύλοι» του ελληνικού βόλεϊ, ο Γιάννης Χασλαμαϊδης και ο Στέλιος Κεμανετζής συναντήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής και είχαν πολλά να πούνε για το αγαπημένο τους άθλημα.

Και οι δύο γράψανε το όνομα τους με χρυσά γράμματα, καθώς αγωνίστηκαν με επιτυχία στον ιστορικό Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.

Ο Γιάννης Χασλαμαΐδης είναι Κομοτηναίος αθλητή του βόλεϊ που έζησε μεγάλες στιγμές με ομάδες της Α’ εθνικής για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχε πέντε συμμετοχές στην εθνική ομάδα και είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και διακεκριμένους αθλητές σε πανελλαδικό επίπεδο. Έζησε μεγάλες επιτυχίες με τη φανέλα του Γ.Α.Σ. Κομοτηνής, αλλά και με τα χρώματα του Ηρακλή, του Νηρέα Αθηνών, της Α.Ο. Ορεστιάδας, της Α.Ε. Κομοτηνής. Ένας άνθρωπος που ξεχώρισε τόσο με τα φυσικά του προσόντα (ύψος, αλτικότητα κ.α.) όσο και με τα πνευματικά και ψυχικά του χαρίσματα.

Ο Στέλιος Κεμανετζής αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έχοντας συμμετάσχει σε 4 ευρωπαϊκά Final-4 και έχοντας πολλές συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.