Θριαμβος παραμονης για την Αναγεννηση Ποντιων Θρυλοριου

Επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-1 κόντρα στο Ατσάλι Αρχοντικών

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής επικρατώντας με το εμφατικό 5-1 του Ατσαλιού Αρχοντικών.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, όλα έδειχναν πως πρόκειται για παράσταση για  έναν ρόλο με τον Ιωαννίδη να ανοίγει το σκορ στο 13΄ και τον Χατζηαντωνίου να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 31΄ ο Χολίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1, το οποίο έμελε να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, τα Αρχοντικά ανοίχτηκαν ψάχνοντας την ισοφάριση με τον Ζήση να κάνει το 3-1 στο 76΄ και τον Αλαμπουρινό στο 80΄ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 89΄ ο Κώστας Πασχάλης.

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου: Μαρτάκης, Παγκοζίδης Η. , Ζήσης, Παγκοζίδης Ε., Ναούμ, Ιωαννίδης (85΄ Γιώτης), Χατζηαντωνίου, Αλαμπουρινός (82΄ Γιαννακόπουλος), Πασχάλης, Παναγιωτίδης, Καραμανλής (55΄ Ζώχιος)

Ατσάλι Αρχοντικών : Κόλλας, Οκάν, Σουλεϊμάν, Γιάννας, Νικολαϊδης, Μηταράκης, Χολίδης, Τσαγάλας, Πετροδημόπουλος, Φουνταλης, Στριγκόνης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.