Θετικη στο ενδεχομενο εναρξης του πρωταθληματος της Pre League η ΑΕ Κομοτηνης

Το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της ΑΕ Κομοτηνής στρέφεται και στο κομμάτι των ακαδημιών

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ανάμεσα στους προέδρους των ομάδων της Pre League, στην οποία μάλιστα συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσος.  Την ΑΕ Κομοτηνής εκπροσώπησε ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής κ. Τάσος Πετρίδης, ο οποίος στάθηκε στη σημασία που έχει η επανεκκίνηση του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή όχι μόνο σε επίπεδο ανδρών αλλά κυρίως στων ακαδημιών, καθώς η ΑΕΚ δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το σκέλος.

Ο κ. Πετρίδης στάθηκε πως η ομάδα του θα σεβαστεί ότι αποφασίσει η πλειοψηφία των εκπροσώπων, ωστόσο έθεσε κάποια ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα του πρωταθλήματος μετά από πολύμηνη διακοπή, την οικονομική κατάσταση των συλλόγων, καθώς είναι γνωστό πως οι περισσότερες στηρίζονται από τα έσοδα των ακαδημιών και τις χορηγίες. Και τα δύο με τα τωρινά δεδομένα είναι μηδαμινά και αυτό σίγουρα καθιστά δύσκολη την βιωσιμότητα των συλλόγων.  Επιπλέον ο κ. Πετρίδης στάθηκε στη σημασία που έχει να ξεκινήσει με ασφάλεια η δράση στις ακαδημίες καθώς τα παιδιά έχουν ξεχάσει την επαφή με τον αθλητισμό και αυτό θα έχει βλαβερές συνέπειες στην κοινωνία και στην επόμενη μέρα.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το κλίμα των ομάδων ήταν πολύ καλό και σε πνεύμα συνεργασίας για να βρεθεί λύση έτσι ώστε το πρωτάθλημα επιτέλους να ξεκινήσει. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες όλες οι ομάδες είναι θετικές στην επανέναρξη με τις περισσότερες από αυτές να είναι θετικές και στην κάλυψη των απαραίτητων τεστ και σε ένα συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ θέλημα όλων είναι το πρωτάθλημα να γίνει κανονικά όπως είχε οριστεί από την αρχή με όσους ανέβουν στην Volley League και όσους υποβιβαστούν.

Κρίσιμο σημείο για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος είναι το άνοιγμα των λυκείων και των γυμνασίων αλλά και της γενικότερης κίνησης των πολιτών που θα δείξει και το αν θα υπάρξει τρίτο κύμα, κάτι που έχουν εκφράσει πολλές φορές ότι φοβούνται οι λοιμοξιολόγοι.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.