Θεσμο θελει να κανει το Φιλανθρωπικο Τουρνουα Μπασκετ ο ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ

Τέσσερις ομάδες μπήκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου Κομοτηνής για να συγκεντρώσουν χρήματα για αγορά παιχνιδιών

Μπορεί να είχε ανταγωνισμό από τον τελικό του Μουντιάλ, που πήγε στην παράταση και εκ των πραγμάτων περιόρισε τους φιλάθλους της Κομοτηνής που παρέστησαν από την αρχή, όμως το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ είχε παλμό, και το σημαντικότερο, έβαλε τις βάσεις για να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, μεγαλύτερο και πιο δυναμικό.

Έτσι το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου,  τέσσερις ομάδες από τον ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ, το ΤΕΕ Θράκης, το ΟΕΕ Θράκης και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής «Ορφέας», μπήκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου Κομοτηνής, συγκεντρώνοντας χρήματα για την αγορά παιχνιδιών, που θα διατεθούν σε συλλόγους της περιοχής.

Πέρα από τη δεδομένη προσφορά του ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ στην επιχειρηματικότητα της περιοχής, τα στελέχη του θέλησαν να δείξουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Φιλοδοξία είναι να βάλουν ένα λιθαράκι στην εθελοντική προσφορά στον τόπο μας, με το συγκεκριμένο Τουρνουά να είναι πρώτο πολλών, και κάθε χρονιά να γίνεται μεγαλύτερο, καλύτερο, με περισσότερες ομάδες και μεγαλύτερη συμμετοχή. Όλα προς όφελος των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Τα στελέχη του ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και τις άλλες τρεις ομάδες, τα μέλη των οποίων ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά τους, και συμμετείχαν και αυτοί με μεγάλη προθυμία σε αυτό το συνδυασμό αλληλεγγύης και αθλητισμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.