Θανασης Στοινοβιτς: «Χαρουμενος για το ντεμπουτο, στενοχωρημενος για τη θεση της ΑΕΛ»

Ο νεαρός Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε την χαρά του για την συμμετοχή στην ανδρική ομάδα αλλά και την πίκρα για την βαθμολογική θέση της ΑΕΛ

Ο Θανάσης Στοϊνοβιτς έκανε το ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη βραδιά για τους «Βυσσινί» καθώς το σκορ ήταν πολύ βαρύ. Παρόλα αυτά ήταν μία ξεχωριστή βραδιά για τον νεαρό Θανάση, ο οποίος είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα.

Μιλώντας με το πέρας της αναμέτρησης στο Cosmote TV δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή στο υψηλότερο επίπεδο αλλά παράλληλα παρουσιάστηκε στενοχωρημένος για την εικόνα της ομάδας του, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Super League. «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που στο ελληνικό ποδόσφαιρο προωθούνται νέα παιδιά και για μένα προσωπικά που κατάφερα να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο» παραδέχθηκε αρκετά τονίζοντας όμως πως η προσοχή του είναι στην πορεία της ομάδας του. «Περισσότερο με νοιάζει όμως η εικόνα της ομάδας και όχι η δική μου προσωπική ικανοποίηση. Η ομάδα είναι σε μία θέση στο πρωτάθλημα που δεν της αρμόζει, θέλουμε να ανεβούμε πιο ψηλά γιατί αυτό ταιριάζει στην ιστορία της Λάρισας και αυτό ίσως φάνηκε και εντός γηπέδου σήμερα με την εικόνα που είχαμε» είπε γεμάτος ωριμότητα, αντιστρόφως ανάλογα με την ηλικία του.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.