«Τετρακινητη» Στρυμη, επικρατησε 4-1 της Μεσσουνης!

Ορφέας Στρύμης - ΑΟ Μεσσούνης 4-1 (+Gallery)

Στο πλαίσιο 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης ο Ορφέας Στρύμης υποδέχτηκε τον Α.Ο Μεσσούνης με τους γηπεδούχους να παίρνουν πολύ σημαντική νίκη με 4-1 και πλέον να βρίσκονται μία ανάσα από την παραμονή στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με πάθος στον αγωνιστικό χώρο όμως καμία από τις δύο να μην μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της στην αναμέτρηση.
Στο 25', στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη προσπάθεια και των δύο ομάδων, ο Παππάς εκτέλεσε κόρνερ με τον Βοϊνιάδη να κάνει κεφαλιά πάσα στον αμαρκάριστο Γούσιο που από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Στο 34ο λεπτό οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Χαλβατζής βλέποντας τον Πριτσίδη εκτός εστίας επιχείρησε έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Στο 43' στην μοναδική αξιόλογη στιγμή των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος ο Κουσάνδας με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μητικάνη να διώξει με τις μπουνιές του σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην Μεσσούνη με τον Κουσάνδα να βγάζει όμορφη σέντρα και τον Κυριακίδη να παίρνει την κεφαλιά όμως αυτή να περνάει μόλις άουτ.
Στο 65' και πάλι ο Κυριακίδης με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Μητικάνη να πέσει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει πλάγια. Δύο λεπτά αργότερα ο Σάββα έπειτα από πάρε – βάλε πάσα του Γούσιου έκανε το 2-0 μέσα από την μικρή περιοχή μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.
Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να … νίπτουν τας χείρας τους και έτσι στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παππάς με ατομική ενέργεια τριπλασίασε τα τέρματα για τον Ορφέα σφραγίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.
Στο 75' ο Απαλαγάκης με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα με τον παίχτη των γηπεδούχων να πετυχαίνει αναμφισβήτητα το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης σημειώνοντας το 4-0.
Το γκολ της τιμής από πλευράς φιλοξενούμενων πέτυχε ο Κισσούδης έπειτα από τρομερή ενέργεια του Κυριακίδη που πήρε την μπάλα από την άμυνα και περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του “μοίρασε” στον πρώτο για το 4-1.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Ορφέας Στρύμης βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή, ενώ από την άλλη η Μεσσούνη δείχνει να “αποχαιρετάει” από τώρα την Α' κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ορφέας Στρύμης: Μητικάνης, Καραγεωργίου, Βελαώρας, Κυνηγόπουλος, ΒοΪνιάδης, Μακρής(72' Γλατζινάς), Παππάς(77' Κυνηγόπουλος Χ.), Νταμοτσίδης, Γούσιος, Μαυρόπουλος, Χαλβατζής(60' Απαλαγάκης).

Α.Ο Μεσσούνης: Πριτσίδης, Τζακόγι, Πετρίδης, Κολάτσος(78' Σαριπανίδης), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Κισσούδης, Κουσάνδας(78' Μουρβάτης), Χατζηγεωργίου, Εξακοΐδης, Σωκράτους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.