Τεραστια νικη και βημα παραμονης για την Ελπιδα Σαπων

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου επικράτησε με 3-2 του Πανδραμαϊκού και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της

Ένα τεράστιο βήμα παραμονής έκανε η Ελπίδα Σαπών, που επικράτησε με 2-3 του Πανδραμαϊκού στη Δράμα κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής στην Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου αιφνιδίασε τους Δραμινούς, οι οποίοι μπήκαν νωθρά έχοντας το μυαλό στην ήττα της Κυριακής από τον Ορφέα Ξάνθης. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Ελπίδα που με δύο γρήγορα τέρματα του Μπόζη στο 2΄ και στο 15΄ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Πανδραμαϊκός πίεσε, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τον Νταφόπουλο να αποδεικνύεται φύλακας-άγγελος των Σαπών.  Η απάντηση των Δραμινών ήρθε όμως σε 4΄ και συγκεκριμένα στο 68΄ και 72΄ με σκόρερ τους Μουδούρουγλου και Μπαρέτα, δείχνοντας πως κυνηγάνε την ολική ανατροπή.

Ο τελευταίος όμως λόγος άνηκε στον Γάλλο σούπερσταρ Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος με ένα μακρινό σουτ και με την βοήθεια της τύχης, καθώς η μπάλα προσέκρουσε σε σώμα αμυνομένου του Πανδραμαϊκού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2, δίνοντας ένα «χρυσό» τρίποντο.

Η Ελπίδα πλέον στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι της Κυριακής με την Αλεξανδρούπολη, που έχει 21 βαθμούς και θέλει στην Κομοτηνή να «σφραγίσει» την παραμονή της ενώ την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου θα ταξιδέψει στη Χρυσούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Νέστο που έχει μέχρι στιγμής 20 βαθμούς και την Κυριακή αντιμετωπίζει στην Ξάνθη τον Ορφέα.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Μπάμπης Καζεπίδης): Κιουμουρτζή, Τσάρτσαλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Κωνσταντάρας, Φουστέρης, Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές και οι Μοσχόπουλος, Κεχαγιάς, Θεοδωρίδης, Μπελμάνι.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλλης, Φούντας, Βάσκος, Τριαντόπουλος, Μπόζης, Τοπάλι, Ρόμπερ. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές και οι Εμρε, Ευάγγελου και Καλογρανάς

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.