Τελος απο την Αλεξανδρουπολη FC ο Ζοραν Στοινοβιτς

Ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η λύση της συνεργασίας

Παρελθόν από τον πάγκο της Αλεξανδρούπολης FC αποτελεί ο Ζόραν Στοϊνοβιτς, ο οποίος – όπως συνηθίζεται στη χώρα μας – «χρεώθηκε» τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του

Λίγο πριν τις 12 το βράδυ και με λιτή ανακοίνωση η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας της με τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Η Αλεξανδρούπολη είχε ψηλά τον πήχη και την φετινή σεζόν καθώς επιθυμούσε αρχικά την εξασφάλιση της παραμονής και εν συνεχεία να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αντίθετα, με την έναρξη του δεύτερου γύρου, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στους ιθύνοντες του συλλόγου έχει σημάνει συναγερμός.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το «μάρμαρο» πληρώνει ο προπονητής, καθώς η πιο συνηθισμένη τακτική είναι η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, όπερ και εγένετο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Αλεξανδρούπολη FC ανακοινώνει τη κοινής συναίνεσης λύση συνεργασίας με τον προπονητή Ζόραν Στοΐνοβιτς. Τον ευχαριστούμε για τη προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.