Τελικος Κυπελλου ΕΠΣ Θρακης: Ολα ετοιμα για τον τελικο της Δοξας

Κάλεσμα στους φιλάθλους από τη Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για την συμμετοχή τους στην μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή της Ροδόπης

Στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης μεταξύ της Δόξας Προσκυνητών και Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, χτυπάει το Σάββατο η καρδιά της Ποδοσφαιρικής Ροδόπης.
 
Ο τελικός μεταξύ των δύο ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Α1 κατηγορίας, αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις και θέαμα σε όσους βρεθούν εκεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φέτος τα έσοδα των εισιτηρίων από τον μεγάλο τελικό θα πάνε στους πρόσφυγες αλλά και στον σύλλογο Διασωστών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.
 
Οι διοργανωτές, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, κάλεσαν όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο, προκειμένου να απολαύσουν τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή της Ροδόπης.
 
Την ελπίδα ότι ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι μια γιορτή του Ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα του ποιος θα αναδειχθεί νικητής, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα για την αναβάθμιση του θεσμού, αλλά και το ξενοδοχείο Chris & Eve που είναι ο χορηγός του Κυπέλλου και έχει βοηθήσει ιδιαίτερα φέτος την ΕΠΣ.
 
Από την πλευρά των ομάδων μίλησαν ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών κ. Γιώργος Λιάγκης, και ο κ. Πόλης Κατσαούνης, από την πλευρά της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, που εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία των ομάδων τους στον τελικό, καλώντας τους φιλάθλους στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα πολύ δυνατό όπως το χαρακτήρισαν παιχνίδι.
 
Παρόντες ήταν και οι προπονητές των δύο συλλόγων, με τον κ. Σάκη Σκουλή από τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδας αλλά και τους ποδοσφαιριστές που του έδωσαν «τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει στην ομάδα», υπογραμμίζοντας τον σεβασμό που τρέφουν για την ομάδα των Προσκυνητών, την οποία και χαρακτήρισε μία εκ των καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος.
 
Ο προπονητής της Δόξας Προσκυνητών κ. Γιάννης Κλειτσώτης από την πλευρά του ευχαρίστησε διοίκηση και παίχτες που βοήθησαν ώστε η ομάδα να φτάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό, τονίζοντας πως «η περυσινή εμπειρία της κατάκτησης του Κυπέλλου βοηθά τους παίχτες να κατανοήσουν πόσο σημαντικό είναι να φτάνει η ομάδα στον τελικό και να απολαύσουν αυτή τη γιορτή».
 
Ο αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών κ. Νίκος Τρίχας μετέφερε την ικανοποίηση των συμπαικτών του για το γεγονός ότι έφτασαν στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και υποσχέθηκε πως οι παίκτες του «θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το κύπελλο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».
 
Τέλος ο αρχηγός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου κ. Θεόδωρος Λεφής τόνισε πως «όποιος το θέλει πιο πολύ και είναι πιο τυχερός θα το κερδίσει», τονίζοντας πως αυτή είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία συμμετέχει η ομάδα του εδώ και πολλά χρόνια, για αυτό και θέλουν να το χαρούν ιδιαίτερα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.