Τελικος ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ελευθερουπολη – Α.Σ. Δημοκριτειο

Ένα βήμα πριν το όνειρο το Δημοκρίτειο

Ένα βήμα πριν το όνειρο, την άνοδο στην Γ εθνική βρίσκεται το Δημοκρίτειο που σήμερα θα δώσει τον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας του, καθώς θα αντιμετωπίσει στον τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ την Ελευθερούπολη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξάνθης «Φίλιππος Αμοιρίδης» στις 19:30.
 
Παίχτες και τεχνικό team του Δημοκρίτειου είναι αποφασισμένοι να πετύχουν αυτό τον στόχο και να αφιερώσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στον δάσκαλο τους Αλέξανδρο Καρυπίδη που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.
 
Αγωνιστικά  το Δημοκρίτειο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και όλοι οι παίχτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για αυτήν την μεγάλη και τελευταία μάχη. 

 Με τον κόσμο στο πλευρό του 

Όπως στον ημιτελικό με την Φιλία Ορεστιάδας έτσι και στον μεγάλο τελικό το Δημοκρίτειο σε αυτήν την προσπάθεια θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, καθώς έχει προγραμματιστεί εκδρομή προς την Ξάνθη.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη το Σάββατο στις 17:15 από το ΚΤΕΛ Κομοτηνής και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο 6931191513 και στην σελίδα του Α.Σ. Δημοκρίτειο στο Facebook μέσω μηνύματος.
 
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπήτης – Ρουκάς και Μπακάλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.