Τελετη ληξης της Komotini FC στη Φιλλυρα
Μέσα σε ένα ζεστό και συγκινητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η Τελετή Λήξης της Ακαδημίας της Komotini FC στο γήπεδο της Φιλλύρας, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της πρώτης δημιουργικής και γεμάτης εμπειρίες χρονιάς.
Η εκδήλωση, που πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα, παιχνίδια και έντονες συγκινήσεις, αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία για όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές να γιορτάσουν μαζί την πρόοδο και τη συλλογική προσπάθεια που καταβλήθηκε όλη τη σεζόν.
Νωρίτερα, η KOMOTINI FC προχώρησε και σε μια σημαντική ανακοίνωση: Η Βιλντάν Σουλειμάν Τσαούς αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Αρχηγού του τμήματος Φιλλύρας της Ακαδημίας. Πρόκειται για μια επιλογή εμπιστοσύνης, που φέρνει φρέσκια ενέργεια και διοικητική συνέπεια στην ανάπτυξη του συλλόγου.
Με την υπόσχεση πως η νέα σεζόν θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη με ακόμη περισσότερο πάθος, ενέργεια και υψηλούς στόχους, η KOMOTINI FC αποχαιρετά τη φετινή χρονιά γεμάτη υπερηφάνεια και αισιοδοξία.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
