Τελευταια αγωνιστικη με ντερμπι για την Β΄ΕΠΣ Θρακης

Ερωτηματικό η τρίτη θέση με το Ατσάλι Αρχοντικών να έχει τον πρώτο λόγο!

Το απόγευμα της Κυριακής πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣ Θράκης με την Βιστωνίδα και τον Πανθρακικό να έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Α' κατηγορία και το μοναδικό ερωτηματικό να είναι το ποιος θα κατακτήσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Με τέσσερα μόλις παιχνίδια θα διεξαχθεί η 30η και τελευταία αγωνιστική με την τρίτη θέση να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε ποια εκ των Αρχοντικών και Μίσχου θα την κατακτήσει . Παρόλο που δύο είναι οι ομάδες που ανεβαίνουν στην Α' ΕΠΣ, η θέση αυτή είναι σημαντική, καθώς, αν η Βιστωνίδα δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν (όπως πέρσι) , τότε θα ανέβει ο κάτοχος της τρίτης θέσης της Β' κατηγορίας. Ο Αετός θα πάρει άνευ αγώνος τους τρείς βαθμούς κόντρα στους Ελπίδες Κομοτηνής και θα περιμένει πιθανή “γκέλα” των Αρχοντικών προκειμένου να κατακτήσει την τρίτη θέση. Το Ατσάλι φιλοξενείται στην έδρα του Ηρακλή Σαπών και θέλει μόνο τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη τριάδα.
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο ΑΟ Φιλίας υποδέχεται τον Πόντο Κομοτηνής, η Α.Ε.Κ θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Φανάρι και στο Κοπτερό η πρωταθλήτρια Βιστωνίδα θα φιλοξενήσει για το ντέρμπι της αγωνιστικής την Ένωση Ασωμάτων σ’ ένα ματς γοήτρου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής: 

Β’ Κατηγορία – 30η Αγωνιστική (Κυριακή 20/5, Ώρα 17:00)
Βιστωνίδα Κοπτερού – Ένωση Ασωμάτων (Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Κίνας)
ΑΟ Φιλία – Πόντος Κομοτηνής (Μαντζαβέλας, Χαρίτσης, Τομαράς)
Ηρακλής Σαπών – Ατσάλι Αρχοντικών ( Λαπάτας, Μωραΐτης, Γεωργάκης)
Αετός Μίσχου – Ελπίδες Κομοτηνής 3-0 α.α
Μύστακας – Πανθρακικός 0-3 α.α
ΑΣ Αγιοχωρίου – Νέα Δόξα Υφαντών 3-0 α.α
Ρεπό: ΠΑΕ Ποντίων

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.