Τεχνικος Διευθυντης στις Ακαδημιες του Σπαρτακου ο Κωστας Ταπατζας

Νέα πρόκληση στην καριέρα του φιλόδοξου προπονητή και γυμναστή

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Σπάρτακου είναι ο νέος σταθμός του Κώστα Ταπατζά, ο οποίος θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, μετά από 3 χρόνια παρουσίας στον Πανθρακικό και νωρίτερα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

Ώς “Ακαδημία Σπάρτακος” καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα , αυτό του “τεχνικού διευθυντή και προπονητή” . Ο Ταπατζάς Κωνσταντίνος κατάγεται από την Κομοτηνή. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής) με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου .
Κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής : “UEFA C” , “UEFA B” , “Ανάλυσης Ποδοσφαίρου” και “Scouting”.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνέδριων με επιστημονικές δημοσιεύσεις σε τομείς όπως η προπονητική αναπτυξιακών ηλικιών και την ανάλυση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο . Είναι εκπαιδευμένος στις πρώτες βοήθειες στους αθλητικούς χώρους (BLS/AED Provider course) . Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου ως προπονητής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης .

Το ξεκίνημα του έγινε το 2013 στην ακαδημία του “Παναγιώτης Γκουτσίδης“ , στη συνέχεια και για ένα χρόνο εργάστηκε στην ακαδημία του Παναθηναïκού Κομοτηνής και από το 2014 έως το 2021 στον Παοκ Κομοτηνής . Το 2017-2018 υπήρξε υπεύθυνος των προπονητικών κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θράκη . Τέλος , από το 2021 , έως σήμερα εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και υπήρξε υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας , στις σεζόν 2021-2022 και 2022-2023 στη Γ’ Εθνική Κατηγορία .

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.