Ταραξαν τα νερα οι 43 μικροι κολυμβητες της Ν.Ε.ΡΟ

Συμμετείχαν στους χειμερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών της Περιφέρειας ΑΜΘ

Το Σάββατο 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα οι χειμερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών (9 έως 12 ετών) της Περιφέρειας ΑΜ.Θ..Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 11 αθλητικών σωματείων και περισσότερων από 200 αθλητών και αθλητριών.

Η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ) πραγματοποίησε την μαζικότερη και ιστορικότερη συμμετοχή της στην ιστορία των διοργανώσεων. Με αποστολή 43 αθλητών και αθλητριών κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στην τελική κατάταξη μεταξύ των Συλλόγων.

Όπως εξηγεί η Ν.Ε.ΡΟ, «παρόλο που είθισται τα μετάλλια να έχουν για πολλούς την σημασία τους, εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το συνολικό αποτέλεσμα των συμμετεχόντων.

Μια εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση για το συνόλων των παιδιών μας που άντεξαν όλη την ημέρα σε μια πρωτόγνωρα απαιτητική διοργάνωση, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις κούρσες που διαγωνίστηκαν, που βελτίωσαν στο σύνολο τους τις ατομικές τους επιδόσεις, που στήριξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή κάθε συναθλητή τους».

Παράλληλα τονίζει πως «η εμφάνιση αυτή του προ αγωνιστικού τμήματος της Ν.Ε.ΡΟ., σε συνέχεια της εξαιρετικής εμφάνισης του αγωνιστικού τμήματος πριν από λίγες ημέρες, επιβεβαιώνει την στοχευμένη και υψηλού επιπέδου δουλειά που συντελείται σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας, επιβεβαιώνοντας ότι τίποτα από την συνεχιζόμενη εξέλιξη των τελευταίων ετών δεν είναι τυχαίο. Αντιθέτως αποτελεί αποτέλεσμα μιας εξελισσόμενης σύγχρονης προσέγγισης προπονητικής η οποία έχει θεμελιωθεί σε υψηλού επιπέδου επιστημονικής κατάρτισης συνεργάτες».

Κλείνοντας η Ν.Ε.ΡΟ ευχαιριστεί «όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τους συγχαίρουμε για την μεγαλύτερη επιτυχία των παιδιών τους , η οποία είναι η αυτοεξέλιξή τους». Συγχαίρει δε «την προπονητική ομάδα που προετοίμασε, συνόδευσε και καθοδήγησε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, κκ Φωτ. Σαρριδου, Απ. Μαρέτη, Δαν. Γεωργοπούλου , Γ. Σκουρογιάννη, Ν.Παρασκευά και Αλ. Μπεκιάρη» και τονίζει πως «συνεχίζουμε σταθερά, δυναμικά και διασκεδαστικά.

Εμείς αλλάζουμε τα τετριμμένα και τα παιδιά μας ταράζουν τα νερά».

Info

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τα αποτελέσματα στον εξής σύνδεσμο:

https://koe.org.gr/…/xeimerinoi-agones-proagonistikon…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.