Τακης Φωτεινακης: «Σπουδαια στιγμη για την πολη και την ομαδα»

Η πρώτη αντίδραση του προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή ομάδας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού μετά την άνοδο της ομάδας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στον ΓΑΣ Κομοτηνή καθώς η ομάδα πήρε την Wild Card και θα αγωνιστεί στην National League 1 (Β΄ Εθνική). Ο προπονητής της ομάδας Τάκης Φωτεινάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αξιολόγηση της ΕΟΚ στον φάκελο που κατέθεσε ο ΓΑΣ και την τελική απόφαση-επιβράβευση για την άνοδο της ομάδας.

H ανάρτηση του Τάκη Φωτεινάκη: «O ΓΑΣ Κομοτηνή NATIONAL LEAGUE 1!  Εχθές ανακοινώθηκε πως στην NATIONAL LEAGUE 1 (παλιά Β΄ Εθνική κατηγορία) ανέρχεται η ομάδα μας για την επόμενη σεζόν.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αξιολογώντας τον φάκελο υποψηφιότητας που καταθέσαμε με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να εξεταστούν διεξοδικά όλες οι υποψήφιες ομάδες, βάσει πληθυσμιακών, αγωνιστικών, οικονομικών και οργανωτικών κυρίως κριτηρίων αλλά και κατά την διαδικτυακή παρουσίαση της ομάδας μας στα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ και στον Πρόεδρο κ.Λιόλιο, αποφάσισε να μας επιλέξει για άνοδο επιβραβεύοντας:

-Τις επιτυχίες που έχουμε καταφέρει αγωνιστικά και οργανωτικά όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας,

-Τη φερεγγυότητα στις υποχρεώσεις μας,

-Την ουσιαστική και διαρκή επένδυση στην ανάπτυξη των Αναπτυξιακών ομάδων και Ακαδημιών μας,

-Την ουσιαστική στήριξη των τοπικών αρχών (Περιφέρεια, Δήμος, ΣΕΦΑΑ) και της τοπικής κοινωνίας με όλους τους πρόσφορους τρόπους.

Είναι μια σπουδαία στιγμή για την πόλη και την ομαδα μας, που σε ευθεία συνάρτηση και με μια σειρά άλλων ιστορικών συνεργασιών (ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ένταξη στο Πρόγραμμα U12 της ΕΟΚ, δημιουργία Αναπτυξιακής Ομάδας, κ.λ.π.) φιλοδοξούμε να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.

Σήμερα θα μας επιτρέψετε να πάρουμε μια-δυο μέρες χαράς και ικανοποίησης για την μεγάλη μας προσπάθεια. Άλλωστε ο οργανισμός της ομάδας δούλεψε σκληρά και έχει ήδη πετύχει σειρά συμφωνιών σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν στην προσπάθεια!!

Τάκης Φωτεινάκης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.