Τακης Φωτεινακης: «Παρα τη νευρικοτητα προσαρμοστηκαμε στις αναγκες του παιχνιδιου»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ο Τάκης Φωτεινάκης μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου μετά τη μεγάλη νίκη του ΓΑΣ Κομοτηνή επί του ΓΑΣ Βασιλικών, όπου παραδέχθηκε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του αλλά στάθηκε στην ενέργεια και το πάθος των αθλητών του, που τελικώς έφερε τη νίκη.

«Δεν παίξαμε καλά σήμερα, ήμασταν άστοχοι και υπήρχε ένας διάχυτος εκνευρισμός στο παιχνίδι μας» παραδέχθηκε ο Τάκης Φωτεινάκης τονίζοντας πως περίμενε να κερδίσει η ομάδα του περισσότερα φάουλ βάσει του παιχνιδιού του αντιπάλου. «Συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός και παρότι προηγηθήκαμε δεν διαχειριστήκαμε τη διαφορά. Είχαμε πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και στο τέλος ίσως σταθήκαμε τυχεροί με τα δύο άστοχα τρίποντα» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. Σχετικά με την εικόνα της αναμέτρησης ο Coach του ΓΑΣ επισήμανε πως «Ήμασταν τρομερά άστοχοι και νευρικοί. Χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα αλλά και 4-5 λέι απ που δεν χάνονται! Τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια, παίξανε πιο σκληρά και προσαρμοστήκαμε στις ανάγκες της αναμέτρησης»

Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους αντιπάλους «που εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες μας» ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα νίκης για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το Ανατόλια. «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, θα επιστρέψει και ο Περρής που προληπτικά έμεινε εκτός και θα πάμε για τη νίκη» επισήμανε ο τεχνικός του ΓΑΣ, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που αποτέλεσε για μία ακόμα αναμέτρηση τον 6ο παίχτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.