Τα σεναρια για Γ’ Εθνικη και Ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τίποτα όσον αφορά το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Ο σχεδιασμός για την επανεκκίνηση του αθλητισμού έχει ήδη ξεκινήσει με την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2 ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθεί το «πράσινο φώς» για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων στις ομάδες της Football League.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα όσον αφορά το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής αλλά και των τοπικών πρωταθλήματων.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σε κανάλι της Πέλλας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει και να τελειώσει, καθώς έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς ΕΠΟ και ΓΓΑ ενώ αναμένεται βοήθεια από την Πολιτεία ώστε να τηρηθεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, θα πρέπει πρώτα να «παίξει» η Γ’ Εθνική. Στην συνέχεια, υπάρχουν προτάσεις ώστε να δοθεί πλήρη ελευθερία στις Ενώσεις ώστε να ορίσει την συνέχεια των διοργανώσεων της, όπως αυτή θέλει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.