Τα παιδια στην κερκιδα ειναι ολων μας η ελπιδα…

Πόσο μας αρέσει να βλέπουμε στα γήπεδα της Ροδόπης εικόνες που τις βλέπουμε στα ευρωπαϊκά γήπεδα

Πραγματοποιώντας μία τροποποίηση στους στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου «Τα καράβια μου καίω», προχωρήσαμε σε αυτό το άρθρο – παρέμβαση για το αύριο του αθλητισμού της Ροδόπης.

Με χαρά βλέπουμε συχνά στην κερκίδα αλλά και στην ανάπαυλα των αναμετρήσεων του ΓΑΣ Κομοτηνή παιδιά των ακαδημιών με φανέλες του ΓΑΣ να σουτάρουν και εν συνεχεία να ενθαρρύνουν τους παίχτες της ανδρικής ομάδας.

Είναι σκηνές από ευρωπαϊκά γήπεδα, που θέλουμε να τα βλέπουμε και εδώ! Και γιατί όχι, να βλέπουμε τα παιδιά και των άλλων συλλόγων να έρχονται στο γήπεδο με τις δικές τους φανέλες και να φωνάζουν για την ομάδα της πόλης. Τι ωραία που θα ήταν αν υπήρχε μία κερκίδα με πολύχρωμο φάσμα από μπλούζες του ΓΑΣ, του Αίαντα και του Άτλα…

Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο! Ο Πανθρακικός σε λίγο καιρό θα δώσει ιστορικά μπαράζ για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες ποδοσφαίρου να ανέβει! Γιατί μαζί με τον Πανθρακικό σίγουρα θα ανέβει το ενδιαφέρον των παιδιών για το ποδόσφαιρο. Θα θέλαμε μία κερκίδα ειδικά για μαθητές με φανέλες των ακαδημιών που αγωνίζονται και να φωνάζουν για τον Πανθρακικό.

Όπως και να έχει, τα παιδιά στερήθηκαν δύο χρόνια λόγω Covid και οφείλουμε όλοι να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο με σωστές αρχές και αξίες αλλά και αγάπη για τον τόπο τους! Γιατί η άνοδος μίας ομάδας δε σημαίνει υποβάθμιση για μία άλλη…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.