Τα φαβορι προκριθηκαν στον τελικο του κυπελλου

Υπόθεση... Γ΄ εθνικής ο μεγάλος τελικός!

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν οι ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης με τη Δόξα Προσκυνητών και τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να παίρνουν εύκολα τα δύο “εισιτήρια” για τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου.
 
Στο ΔΑΚ το Σιδηροχώρι είχε εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Γρατινής και μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα, πήρε άλλη μία εύκολη νίκη, επικρατώντας με 4-1 και επέστρεψε στον μεγάλο τελικό δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του τροπαίου.
 
Στον Ίασμο ο τοπικός Μέγας υποδέχθηκε τη Δόξα Προσκυνητών, η οποία κρατούσε την τύχη στα χέρια της μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη πήρε ευκολότερα απ' όσο θα περίμενε κανείς την πρόκριση στον μεγάλο τελικό με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2-2.Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 0-2 όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και με δύο προσωπικά γκολ του πολύ φορμαρισμένου Μπερτράν Ρομπέρ κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά έμειναν ωστόσο εκτός τελικού.
 
Όπως προαναφέρθηκε, ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την 25η Μαρτίου και με την ποιότητα που διαθέτουν οι δύο ομάδες είναι βέβαιο πως θα δούμε έναν πολύ όμορφο αγώνα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων ημιτελικών 

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής 4-1 (6-1)
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 2-2 (3-4)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.