Συνεχιζει τον «χορο» των διακρισεων ο Θρακας Ιππεας

Δύο διοργανώσεις και πολλές διακρίσεις για τον Ποδηλατικό Σύλλογο της πόλης μας

Εξαιρετικά πλούσιο τόσο σε εμφανίσεις – δραστηριότητες, όσο και σε κατακτήσεις μεταλλίων, είναι το ιστορικό του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής ‘’Θράκας Ιππέας’’ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πέρα όμως από τη συνεχή κατάκτηση των μεταλλίων, ο Θράκας Ιππέας καταφέρνει και εξαιρετικές εμφανίσεις, αποτελώντας πλέον έναν από τους πιο δραστήριους αθλητικούς συλλόγους.
 
Στους δυο τελευταίους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν και πιο συγκεκριμένα στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Μνημείων Βορείου Έβρου, έναν εξαιρετικά οργανωμένο από όλες τις πλευρές αγώνα, ο Θράκας Ιππέας έλαβε μέρος με 4 αθλητές στην ελίτ κατηγορία και 4 στην όπεν.
 
Στην ελίτ κατηγορία κατάφερε να κατακτήσει την 3 θέση εφήβων με τον Απόστολο Γκογκότση και την 4η θέση ανδρών με τον Αθανάσιο Καβουρτζικλή. Επίσης πολύ καλά πλασαρίσματα είχε ο Κώστας Σιωπίδης, κατακτώντας την 8η θέση και ο Ιωάννης Λύτης, την 15η θέση στην ίδια κατηγορία.
 
Στην όπεν κατηγορία για ακόμη μια φορά, την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών κατέκτησε η Βάσω Γαραγάνη, ενώ ακολούθησαν με την 4η θέση στην κατηγορία 40+ ο Θανάσης Σκαπαριώτης και με την 11η θέση ο Αθανάσιος Κατίου. Τέλος στην κατηγορία 50+ κατέκτησε την 6η θέση ο Ιωάννης Στοϊκίδης.
 
Ακόμη στο 2ο φεστιβάλ δραστηριοτήτων Νυμφαίας, ο Θράκας Ιππέας είχε μια ευκαιρία να δείξει την πρόοδο των ακαδημιών του στην ορεινή ποδηλασία. Έτσι λοιπόν 3 αθλητές μας έλαβαν μέρος και καταφέρανε τις εξής διακρίσεις: 2η θέση για τον Γαβριήλ Δημουλά, 3η για τον Χρήστο Βαλασίδη και 4η για τον Ιωάννη Σαρχοσάκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.