Συνεχιζει το σερι των θετικων αποτελεσματων η Ξανθη

Η ομάδα της Θράκης επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα η Ξάνθη έκανε το χρέος της επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-0 επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Μικελτάτζε στο 67΄.

Ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 10΄ με τον Άπι, το σουτ του οποίου έξω από την μεγάλη περιοχή κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Μπέντο. Στο 14΄ ο Μανουσάκης πήρε την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μπέντο. Στην πρώτη επιθετική της προσπάθεια στο παιχνίδι, η Ξάνθη σκόραρε με απευθείας φάουλ του Έμπερτ με σέντρα σουτ, αλλά ο διαιτητής χρέωσε επιθετικό φάουλ τον Θανάση Παπάζογλου, σε μία φάση που δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη ήταν ανώτερη και πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Εργοτέλη. Εν τέλει, στο 67′ οι Ξανθιώτες λυτρώθηκαν, όταν ο Μικελτάτζε με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 76′ ο Μυστακίδης σημάδεψε το δοκάρι του Κατσιμήτρου και στο 94′ ο σκόρερ Μικελτάτζε δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Ξάνθη (Τεννές): Μπέντο, Τζούρμαν (46′ Θυμιάνης), Τ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Πέτροβιτς (46′ Σχρόιγεν), Δημούτσος, Σιατραβάνης, Μπριλάντε (46′ Τσαμούρης), Θ. Παπάζογλου (65′ Μυστακίδης), Μικελτάτζε, Έμπερτ (82′ Ντίνας)

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μποτέ, Ποζατζίδης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος (81′ Κατσούρι), Τσέλιος, Άμπι (73′ Κούατενγκ), Μπουρσέλης (59′ Κόνραντ), Κοκκίνης (59′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης (81′ Κωστανάσιος)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.